via EkstraBladet Rabatkoder

Belgien – Panama betting tips og optakt

18. juni 2018 17:00 Fisjt Olympiske Stadion
Belgien V Panama
VVUVVV
Sidste 6 kampe
TUVTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Belgien – Panama optakt

Fisht Stadion: Kapacitet 48,000

Belgien møder Panama i VMs gruppe G mandag d. 18. juni kl. 17.00. Her skal de røde djævle møde et af VMs svageste hold fra Mellemamerika, der nok mest er kendt for nogle papirer, skattemyndighederne fik adgang til. Det vil sikkert blive en ensidig forestilling mod kanalstatens målmand, og mon ikke stjernerne på Belgiens hold formår at spille sig til mange chancer i denne kamp. Skønt både Danmark og Norge kun kunne vinde 1-0 over Panama i træningskampene, så kommer der nok anderledes gang i maskinen i denne kamp.

Optakt og gratis betting tips

Belgiens landshold er fyldt op med stjerne fra især Premier League, men spørgsmålet er denne gang, om det vil lykkes Belgien at vinde en medalje til et VM. Det er aldrig sket før, og mange mener det skal være nu eller aldrig, for holdet er der til en topplacering.

Jeg er enig i den vurdering og spår dem at komme langt i turneringen, men det bliver Kevin de Bruyne, der skal stå for det kreative og skabe chancerne, og der synes jeg han ikke kommer helt op og ringe sammenlignet med andre. Han falder for meget ud i Manchester Citys kampe, og det bliver der næppe råd til i et så skarpt felt af sultne, skarpe landshold.

Ved sin side har de Bruyne Eden Hazard fra Chelsea, og han er mindst lige så dygtig som kreatør. Han kan drible og nyder godt af at ligge inde bag ved kæmpen Lukaku, der nok skal blive den spiller, der kommer på måltavlen oftest for Belgien. Det er samtidig også spilleren alle ved, de skal holde et vågent øje til, hvilket kun kan give mere plads til de andre gode spillere på Belgiens landshold.

Belgiens spillestil i deres 3-4-3 vil utvivlsomt få mange neutrale elskere ved dette VM. Belgien spiller sig til utallige chancer, men i en lang turnering vil der komme en kamp, hvor det kniber, og der bliver det så forsvaret, der skal køre den hjem. Samtidig er det spørgsmålet om reserve har samme kvaliteter, som startformationen. Vi får se, spændende bliver det i hvert fald!

Panama er med ved VM for første gang. De sikrede sig adgang efter en yderst dramatisk kamp mod Costa Rica. Holdets spillere er størstedels fra den nordamerikanske liga samt nogle fra forskellige ligaer i sydamerika. Holdet trænes også af en sydamerikaner fra Colombia, Hernan Jaramillo, som tidligere har skaffet både Colombia og Ecuador med til VM, så han ved hvad det drejer sig om.

Gabriel Gomes må vel betegnes som holdets stjerne. Han er spilleren med flest landskampe (129). Han har været med siden 2003. Han er ikke nogen måltyv, men han er kreativ og en slider for sit hold. Spørgsmålet er så bare, om det er nok til at skaffe holdet point i dette skarpe selskab.

Vores tip

Første måslcorer Dries Mertens
Jeg vover pelsen i denne kamp og spiller på første målscorer bliver Dries Mertens. Al opmærksomhed vil dreje sig om Lukaku, som altid bomber masser af kasser ind for Belgien. Det giver mere plads til de andre angribere, hvor Mertens er en farlig herre. Odds 5,4 hos oddset, Danske Spil.

Belgien nyheder

Vincent Kompany blev skadet i kampen mod Portugal 2/6 og er tvivlsom. Vermaelen er også tvivlsom, da han var skadet ved ligaslutningen.

Panama nyheder

Panama har et hold bestående af spillere, der ikke vil være kendte for det bredere fodboldpublikum. Dermed ikke sagt, at alle deres spillere er ukendte for fodboldfans uden for Panama. Fodboldfans i USA vil kunne genkende spillere som Anibal Godoy, Adolfo Machado, Escobar Fidel, Michael Murillo og Roman Torres, som alle udøver deres håndværk i USA’s stadigt voksende MLS.

Belgiens hold

Målmænd: Koen Casteels, Thibaut Courtois, Simon Mignolet;

Forsvar: Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Vincent Kompany, Thomas Meunier, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen;

Midtbane: Nacer Chadli, Kevin De Bruyne, Mousa Dembele, Leander Dendoncker, Marouane Fellaini, Youri Tielemans, Axel Witsel;

Angreb: Michy Batshuayi, Yannick Carrasco, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Adnan Januzaj, Romelu Lukaku, Dries Mertens.

Panamas hold

Målmænd: Jose Calderon, Jaime Penedo, Alex Rodríguez;

Forsvar: Felipe Baloy, Harold Cummings, Eric Davis, Fidel Escobar, Adolfo Machado, Michael Murillo, Luis Ovalle, Roman Torres;

Midtbane: Edgar Barcenas, Armando Cooper, Anibal Godoy, Gabriel Gomez, Valentin Pimentel, Alberto Quintero, Jose Luis Rodriguez;

Angreb: Abdiel Arroyo, Ismael Diaz, Blas Perez, Luis Tejada, Gabriel Torres.

Reklame

Belgien - Panama odds og spilforslag