via EkstraBladet Rabatkoder

Belgien – Japan betting tips og optakt

2. juli 2018 20:00 Rostov Arena
Belgien V Japan
VVVVVU
Sidste 6 kampe
TUVVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Belgien - Japan optakt

Rostov Arena: Kapacitet 45,000

Man må sige, at det stjernespækkede Belgiske mandskab er favoritter når de møder Japan på Rostov Arena mandag 2. juli.

Belgien var et af tre hold, der sammen med Kroatien og Uruguay kvalificerede sig fra gruppespillet med tre sejre. Japan kvalificerede sig som fra gruppe H takket være deres bedre fairplay rekord i forhold til Senegal. Så det japanske hold kommer på noget af en opgave, når de møder Belgien, der er ubesejret i 22 kampe, siden deres exit ved EM i 2016.

Vores tip

Hvis man ser på begge holds tidligere præstationer under gruppespilskampene – herunder både det defensive og offensive spil – bliver vores bedste tip til denne kamp at der scores over 2,5 mål og begge hold scorer. Vi tror på at Rostov Arena bliver glohed og at de fremmødte fans kan se frem til en målrig forestilling.

Seneste indbyrdes kampe

Belgien har kun vundet en af deres fem tidligere opgør, men den sejr kom i deres seneste kamp. Det var en venskabskamp i november, og Romelu Lukaku scorede kampens eneste mål. Før denne kamp, har Japan vundet deres sidste to venskabskampe, 4-0 i 2009 og 3-2 i november 2013. De to mandskaber spillede 2-2 i deres eneste kamp ved et VM i Japan tilbage i 2002. De to hold spillede 0-0 da de først gang mødtes i 1999.

Belgien nyheder

Spillere som Romelu Lukaku, Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Dries Mertens, Jan Vertonghen og Toby Alderweireld forventes alle at være at finde i startopstillingen igen. Vincent Kompany spås yderligere at være kampklar.

Japan nyheder

Fra Japans side forventes Takashi Inui, Shinji Kagawa, Yuyo Osako and Makoto at udgøre den dominerende del af staropstillingen.

Reklame

Belgien - Japan idds og spilforslag