via EkstraBladet Rabatkoder

Belgien – England | Optakt og betting tips

14. juli 2018 16:00 Skt. Petersborg Stadion
Belgien V England
TVVVVV
Sidste 6 kampe
TVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Belgien - England optakt

St. Petersburg Stadion (Krestovskyi Stadion): Kapacitet 67,000

Bronzekampen spilles mellem Belgien og England d. 14. juli kl. 16.00. Ak og ve, for jeg føler faktisk lidt med belgierne, for de var efter min mening det bedst spillende hold, som forsøgte at spille deres chance ved at angribe. Det er en spillestil, der altid vil samle sympati og blive husket af de ægte fodboldfans.

Først i en forrygende kamp mod de solidt kæmpende japanere, som blev indhentet og sendt hjem med et sidste spark i en kamp til 3-2. Så blev det Brasiliens tur til at blive prikket med glimrende kontraspil og en lille smule held. Det gav i hvert fald minder om holdet fra 80’erne med Scifo og Co. Nu er navnene så Hazard, De Bruyne, Kompany, Fellaini osv. De mødte bare et stærkt fransk hold, som kendte deres besøgstid foran kassen, hvorefter de ellers bare skubbede bolden rundt imellem sig uden rigtig at gå efter 2-0 målet, bedst symboliseret ved at en fransk angriber søgte mod hjørneflaget for at vinde tid i det 82. minut!!

Som bekendt er der ingen retfærdighed til i fodbold. Det vil hele den engelske fanskare skrive under på. Det er fantastisk, at de hver gang kan få hysteriet til at køre på højeste gear om at fodbolden kommer hjem, men den drøm skal man jo være over 52 år for at kunne huske.

England stod med føringen mod kroaterne ved pausen efter endnu et smukt frisparksmål. Men kroaterne vågnede op til dåd og fik udlignet i anden halvleg, for så at se Mandzukic være på pletten og skabe forløsningen.

Det bliver svært for englænderne at rejse sig efter den kæmpe skuffelse det er for dem alle. De vil alle have det siddende i baghovedet, at de tabte semifinalen. Hvor stor er glæden så over en 3. plads ved VM?

Gratis betting tips

Belgien er for mig lige en tak stærkere end englænderne. Deres spil er mere optimistisk og har flere strenge at spille på. De giver ikke op. De skaber mange chancer fremad banen, hvorfor de ind imellem bliver lidt sårbare bagude. Men ærlig talt – er det ikke angrebsfodbold, som vi alle kan lide? Kynikerne vil grine og sige, at det jo ikke giver guldmedaljer. men allerede nu glæder jeg mig til at følge belgierne ved det kommende EM om to år. Der må de være blandt favoritterne allerede.

England har en god stamme af spillere fra Yorkshire. Der er folk ikke så storskrydende, men meget mere nede på jorden. De har lært at kæmpe for føden og at intet kommer af sig selv. De kan se sig selv i spejlet alle mand og har i hvert fald lært en del om at komme langt ved en slutrunde.

Harry Kane er kun 24 og Alli 22, så omkring de to kan de sagtens bygge fremtidens hold op. Pickford med sine 24 år kan sagtens holde 10 år endnu. De får chancen for revanche næste gang. De vil blive hyldet derhjemme på øen uanset det politiske kaos med brexit og regeringskrise. Så kunne de da lige passende tage de bronzemedaljer med som trøst.

Vores tip

Bronzekampe plejer at være uden så mange taktiske bånd, så der bliver spillet fremad for at få noget metal med hjem. Og da Belgien er bedst i en angribende rolle, så har jeg en klar forventning om, at begge hold kommer på tavlen i denne kamp. Begge hold scorer er mit tip til denne kamp. Set til odds 1,53 hos Betfair.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold mødtes jo senest i gruppespillet, hvor Belgien jo vandt 1-0. Det var den 28. juni. Ellers ser de seneste indbyrdes således ud:

Belgien: 1
Uafgjort: 1
England: 2

Belgien nyheder

Ingen skader eller karantæner.

England nyheder

Ingen skader eller karantæner.

Reklame

Belgien - England odds og spilforslag