via EkstraBladet Rabatkoder

FC Bayern München – AEK Athen | Kan AEK undgå en rundbarbering?

7. november 2018 21:00 Allianz Arena
FC Bayern München V AEK Athen

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
UTVVVV
Sidste 6 kampe
VTUVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 2. november 2018 @ 16:10

Bayern München - AEK Athen optakt

Bayern er kommet på ret køl igen efter en stribe mindre gode resultater. Der er dermed forholdsvis roligt i kulisserne på Allianz Arena. Denne kamp bør Bayern vinde uden større besvær. Den omvendte kamp vandt de 2-0 og AEK var reelt ikke nogen trussel. Det bliver de heller ikke denne gang, men Bayerns indstilling bliver meget afgørende for resultatet. AEK skal håbe på, at hjemmeholdet tager det roligt. Ellers kan det blive en lang aften for grækerne.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Bedst som det så ud til, at Bayern havde fået styr på spillet igen, så fik de problemer med Rödinghausen i DFB pokalen. Foran 2-0 efter knap et kvarter lignede det den forventede storsejr. Et misset straffespark satte imidlertid Regionalliga holdet i gang. De fik reduceret og formåede til tider at presse de tyske mestre. Bayern fik tillige Thiago Alcantara skadet og må undvære ham mod AEK.

AEK er fortsat fint kørende i den græske Super League. Det er lidt en kontrast til deres resultater i Champions League, hvor det er blevet til tre nederlag i tre kampe. Samtidig siger det også noget om styrken af den græske liga. AEK kæmper med Benfica om tredjepladsen i gruppe E, men efter nederlaget hjemme skal der dog lidt af et mirakel til hvis AEK skal videre til Europa League. Det er der ikke maget der tyder på at AEK kan levere.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på sejr til Bayern uden mål imod. Efter den ringe indsats i pokalturneringen må Bayern være motiveret til at levere en gedigen indsats. Det vil være en sensation hvis AEK skulle formå at hente point på Allianz Arena og spørgsmålet er snarere om de formår at komme på måltavlen.

Min fornemmelse er, at Bayern holder koncentrationen gennem samtlige 90 minutter. Derfor holder Manuel Neuer buret rent. Tabet af Thiago Alcantara bør ikke være noget problem, for sydtyskerne råder over rigeligt med kvalificerede spillere der kan tage over på midtbanen.

Bwin velkomstbonus: op til 1.000 kr. – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Bayern vandt det omvendte opgør med 2-0.

BAYERN MÜNCHEN: 1
Uafgjort: 0
AEK: 0

BAYERN MÜNCHEN nyheder

Thiago Alcantara er ude med et overrevet ledbånd.

AEK nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

Læs flere Champions League tips her…

CSKA Moskva – Roma

Benfica – Ajax

Valencia – Young Boys

Inter Milan – FC Barcelona

Reklame

FC Bayern München - AEK Athen odds og spilforslag