via EkstraBladet Rabatkoder

FC Bayern München – Benfica: Får Benfica lidt medvind i Champions League?

27. november 2018 21:00 Allianz Arena
FC Bayern München V Benfica
UTVUVV
Sidste 6 kampe
VVUTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 26. november 2018 @ 17:18

FC Bayern München - Benfica optakt

I løbet af de sidste par kampe, har Benfica uden tvivl ramt rigtig meget modvind. Faktisk tilnærmer det sig en stiv kuling, og med kun en enkelt sejr i deres seneste kamp, så bliver det et sandt skæbneopgør i dette opgør.

Vores tip

Bayern München har imidlertid haft et flyvende spil indtil videre, og ligger også i toppen af gruppen indtil videre. De formår gang på gang at levere spændende spil, der både giver masser af action, muligheder og mål.

Optakt og gratis betting tips

Hvis sidste kamp imellem de to klubber var underholdende, er der absolut ingen grund til at tro at der bliver sparet på krudtet denne gang. Bayern München har en tendens til at holde fast i de taktikker der tidligere har givet dem succes, og vi kan derfor forvente endnu et München angreb bygget op omkring Lewandowski, når de skal forsvare Allianz imod Benfica.

Vores tip

Det er svært at forestille sig, at resultatet kommer til at vende anderledes end til Bayern Münchens favør. Spørgsmålet er blot hvor mange mål de får lov at tage med hjem. Som udgangspunkt vil det ikke være helt ved siden af, at satse på en 2-0 sejr til Bayern München på hjemmebanen denne gang.

Få odds 6.00 på en Bayern München-sejr med Betfair her

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold røg i totterne på hinanden, var det uden tvivl en ren legeplads for Bayern. Med næsten samme boldbesiddelse på begge sider af midten, så var det uden tvivl Bayerns overlegne teknik, der gav dem en 2-0 sejr over Benfica. Legenden Lewandowski fik åbnet hurtigt op med et mål efter blot 10 minutter, som blev opfulgt af endnu en scoring fra Sanches i 54. minut.

Bayern München nyheder

James Rodriguez er midlertidigt sat ud af spil grundet en knæskade, og det er uvist hvornår han er i stand til at vende retur. Det forventes at han kan komme i spil igen i midten af December, og med så lange udsigter til bedring, må vi også forvente at han må udeblive i opgøret mod Benfica.

Benfica nyheder

Benfica var meget tæt på at få en sejr med hjem imod Ajax, da de ved en massiv foræring fra Onana kom foran 1-0. Desværre for Benfica kunne de ikke holde angrebet i gang i resten af kampen, og til sidst måtte forsvaret også lide under et kæmpe pres fra Ajax, hvilket i sidste ende resulterede i en udligning.

Find flere Champions League betting tips her…

PSG – Liverpool

Hoffenheim – Shakhtar Donetsk

PSG – Liverpool

Tottenham – Inter

Reklame

FC Bayern München - Benfica