via EkstraBladet Rabatkoder

FC Barcelona – Real Madrid | Det første “El Clásico” i 7 år uden hverken Messi eller Ronaldo

28. oktober 2018 16:15 Camp Nou
Barcelona V Real Madrid
VVUVUT
Sidste 6 kampe
VTTTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 26. oktober 2018 @ 14:31

Denne kamp i den 10. runde i den spanske La Liga, byder på verdens største kamp. Hjemmeholdet FC Barcelona tager imod Real Madrid på Camp Nou kl. 16.15.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

FC Barcelona ligger på nuværende tidspunkt nummer 1 i tabellen, på trods af en halvdårlig start på sæsonen. Heldigvis for dem, har de resterende tophold også haft en skidt start på sæsonen.

Den største nyhed op til denne kamp er at den helt store stjerne Lionel Messi ikke er med i denne kamp, da han har fået en armskade. Der er ingen tvivl om at Messi er det helt store omdrejningspunkt for holdet, og mange har tvivlet på, om de kunne spille deres normale, fremragende fodbold uden ham.

I midtuge kampen i Champions League imod Inter, viste de i hvertfald at de stadig er et fremragende hold, hvor de vandt sikkert 2-0, og ligger nu klart nummer 1 i deres pulje.

Real Madrid kommer til denne kamp i noget der ligner den værste form de har været i, i mange år. De ligger helt nede på 7. pladsen i den hjemlige liga, og det normalt mange måls scorende hold, har kun formået at score 13 mål på 9 kampe, hvilket blot bekræfter at man ikke bare sådan lige erstatter Ronaldos mål.

Ikke blot i den hjemlige liga har det set skidt ud. I Champions League tabte de chokerende til CSKA Mosvka, og senest vandt de meget knebent 2-1 på hjemmebane imod Viktoria Plzen, i en kamp hvor hjemmepublikummet til tider buhede af deres mandskab. Der er ingen tvivl om, at Real Madrid har problemer med at finde netmaskerne.

Cristiano Ronaldo stod for en kæmpe del af deres mål de sidste mange år, så derfor har det ikke været så slemt at man ikke fik så meget fra f.eks. Karim Benzema. Men i denne sæson viser det virkelig at de har problemer på angrebsfronten og er desperate efter en ny frontangriber.

Denne kamp bliver som altid når de to mandskaber mødes: fyldt med hæsblæsende tempo, intens og til tider hadsk stemning, og ikke mindst en fantastisk kulisse. Det bliver to hold der har noget at bevise. FC Barcelona skal ud og vise at de kan vinde den største kamp uden Lionel Messi. Real Madrid skal få kickstartet sæsonen, og hvilken fantastisk måde det kunne være, hvis de gjorde det imod Barcelona.

Vores tip

Som det altid er i disse kampe mellem de to giganter, er det meget vanskeligt at forudse hvem der ender med at vinde kampen. Men på trods af at Barcelona mangler deres største stjerne, tror jeg at de stadig er et fundamentalt velbalanceret hold der bør slå et meget dårligt spillende Real Madrid hold. Tippet bliver en sejr til Barcelona set til odds 2,00.

888sport: Spil 50kr. på at Barcelona vinder – vind 550 kr.

Seneste indbyrdes opgør

FC Barcelona – 2
Uafgjort – 1
Real Madrid – 2
Sidste gang de to hold mødte hinanden var d. 06.05.2018 hvor kampen endte 2-2.

FC Barcelona nyheder

FC Barcelona mangler som sagt Lionel Messi der er ude med en brækket hånd og menes at være ude i 3 uger. Derudover mangler de Samuel Umtiti der er ude med en Knæskade og Thomas Vermaelen der døjer med en Muskelskade.

Real Madrid nyheder

Real Madrid kommer til kampen med en enkelt skade nemlig Daniel Carvajal der er ude med en lægmuskelskade. Derudover er Marcelo tvivlsom til kampen pga. en ankelskade.

Reklame

FC Barcelona - Real Madrid odds og spilforslag