via EkstraBladet Rabatkoder

BARCELONA – PSV EINDHOVEN | Messis sidste runde?

18. september 2018 18:55 Camp Nou
Barcelona V PSV Eindhoven
VVVVTT
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 18. september 2018 @ 11:24

Barcelona - PSV optakt

Barcelona tager hjemme imod PSV i 1. Runde af gruppespillet i Champions Leagues gruppe B tirsdag d. 18. september kl. 18.55. Barcelona ligger nummer 1 i den spanske La Liga, mens PSV ligger nummer 1 i deres Hollandske Æresdivision. Det bliver måske Messis sidste sæson i Barcelona, så ingen tvivl om, at han gerne vil kunne stoppe karrieren i Spanien med at løfte pokalen med de store ører.

Find et godt betting tilbud her!

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Mægtige Barcelona er spanske mestre. Den slags forventer man i Katalonien. Man forventer også mindst en finaleplads i CL, men her gjorde det ondt på alle fans af Barca, at det var ærkerivalen fra Madrid i de hvide trøjer, der endte med den titel. Så nu er det tid til at sætte jagten ind, og det kræver en sejr her mod gæsterne fra Holland.

Udover at jagte titlen både som spansk mester og CL så går interessen også på, hvem der kan afløse Messi i Barcelona. Coutinho blev hentet i Liverpool i sidste sæson, men selvom han gør det godt, er han næppe en spilstyrer af samme format som Messi. Der er ingen dårlige spillere i Barcelonas trup og de kunne næsten stille med to hold og komme langt med begge. Måske er tiden bare ved at løbe ud for, at et hold kun har en kreatør, som skal skabe det hele og lave en masse mål oveni.

I år må Barcelona have lært at spare lidt på spillerne, så de ikke begår samme fejltagelse som med returkampen i Rom i sidste sæson, hvor man tabte 3-0 efter at have vundet med 4-1 hjemme. Der skal roteres mere, og med den ringe modstand, som visse hold yder i Spanien, bør det kunne lade sig gøre i år.

PSV blev klar til gruppespillet efter en samlet sejr over BATE Borisov fra Hviderusland, der blev slået 3-2 ude og med sikre 3-0 hjemme. I den hjemlige liga gik det ud over Willem II, der fik en sæk på hele 6-1. Så PSV har fundet målet i deres kampe med spillere i front som Hendrix og Viergever som deres farligste folk.

PSV er udset til at ende nederst i denne svære gruppe B, hvor de andre hold er Inter og Tottenham. Vi vil nok se et meget defensivt PSV til denne kamp, hvor de nok vil være tilfredse med et lille hæderligt nederlag.

Ellers er der ikke de kendte navne i den hollandske klub, men de skal ikke undervurderes, for de er kendt for gerne at ville spille fremadrettet målsøgende spil. Som en lille kuriositet, så råder klubben over en målmand fra den lille ø Curacao, Eloy Room. Han var med til at vinde Gold Cup, som afvikles i Caribien, hvilket var lidt af en sensation af det lille land med 18.000 indbyggere. På de kanter er han folkehelt.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at der dømmes straffespark. Når et stærkt hold møder et mindre stærkt vil der oftere blive dømt straffespark, fordi angriberne bare er det meget bedre end forsvarsspillerne. Her vil Barcelonas farlige angribere også være en evig trussel mod de hollanske forsvar. Endelig kan det jo også ske det, at hollænderne får tildelt et i den anden ende.

Spil på kampen med Betfair: Op til 1.000kr i velkomstbonus

Seneste indbyrdes kampe

Barcelona: 0
Uafgjorte: 0
PSV: 0

De to hold har ikke mødt hinanden tidligere.

Barcelona nyheder

Hos Barcelona har Denis Suarez været ude med en skade, men er tilbage i træningen. Ellers er Sergi Samper ude et par uger med en forstuvet ankel

PSV nyheder

Hos hollænderne er Steven Bergwijn ude med en lyskenskade, og Ryan Thomas er ude med en knæskade til februar.

Reklame

Barcelona - PSV odds og spilforslag