via EkstraBladet Rabatkoder

Australien – Peru betting tips og optakt

26. juni 2018 16:00 Fisjt Olympiske Stadion
Australien V Peru
UTVVUT
Sidste 6 kampe
TTUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Australien - Peru optakt

Fisht Stadion: Kapacitet 48,000

Australien støder her i tredje runde ind i Peru d. 26. juni kl. 16.00. Her i 3. runde spilles begge kampe i gruppen samtidig, så man ikke kan drage fordel af at kende det andet resultat. Hvis det ikke er lykkedes for nogen af disse to mandskaber at vinde i 2. runde, så kan dette blive en kamp uden den store betydning.

Australien spiller med masser af opportunisme og gejst, men er forhåbentlig ude efter et nederlag til Danmark i anden runde. De kæmper for hver en kvadratmeter på banen og tackler så det synger. Det er en fysisk krævende spillestil, så det bliver interessant at se om de har kræfter til det i tre kampe.

Peru er for mig store favoritter i denne kamp, hvis de kan finde det samme kvikke spil frem, som de diskede op med mod Danmark. Det vil give det noget tungere australske forsvar en del problemer at følge med de bølger af hurtige kombinationer, der vil komme ned imod dem. Perus problem bliver mere troen på egne evner foran målet, hvor de i kampen mod Danmark ikke var for skarpe på dagen. Gad vide, hvem de sætter til at skyde det næste straffespark de får?

Det bliver spændende at se, om et af disse mandskaber skal følges med Danmark (forhåbentlig) videre til næste runde, hvor det sjove for alvor starter. Peru kunne være et godt bud på en toer i gruppen.

Gratis betting tips

Australien skal ud og hente tre point mod de flittige men uheldige peruvianere, som intet har at spille for mere. Samtidig må Danmark ikke få points mod Frankrig. Det bliver svært for Australierne at hente alle tre point her, men de har jo som sagt motivationen til forskel.

Med lidt mere held i sprøjten havde de fået mere ud af kampen mod Danmark. De havde nogle gode nærgående forsøg, men Kasper Schmeichel havde en god dag igen mellem stængerne. Man skal ikke kalde det kønt og smukt måden de spiller på, men de går ind i tacklingerne og markeringerne med god energi og de har en fysisk fordel mod de mere klejne sydamerikanere. Lekic virker som en trussel ude fra højre side, hvor han kommer til mange indlæg.

Australien har nu fået scoret i begge deres to første kampe, og med den motivation de viser, bør de også kunne score mod de modløse spillere fra inkariget.
Peru har udspillet sin chance, men alligevel tror jeg de gerne vil gøre en god figur her for at sige tak for den massive støtte, de har fået på lægterne i Rusland. Mange har solgt både båd og bil for at kunne følge deres helte til VM langt, langt væk. Dem skylder de en ordentlig afsked, for der har været fyldt godt op med deres rød-hvide farver på stadionerne til deres kampe.

Vores tip

Kampen her vil blive ensidig med pres fra australierne, men de virker ikke så skarpe i deres afslutninger, så jeg tror på målmand Gallese vil holde buret rent. Det lugter af en deler her. Jeg tipper en uafgjort kamp til odds 3,45 – et godt odds for det uafgjorte resultat som kan fås hos både NordicBet og Betsafe.

Seneste indbyrdes kampe

De to lande har aldrig mødt hinanden tidligere.

Australien nyheder

Andrew Nabbout fik en slem skulderskade i kampen mod Danmark og bliver nok ikke klar.

Peru nyheder

Intet nyt fra den peruvianske lejr.

Reklame

Australien - Peru odds og spilforslag