via EkstraBladet Rabatkoder

Atlético Madrid – Dortmund betting tips & optakt

6. november 2018 21:00 Estadio La Peineta
Atletico Madrid V Dortmund
UVVTUV
Sidste 6 kampe
VVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. november 2018 @ 15:22

Atlético Madrid - Dortmund optakt

Der er lagt op til noget af en revanche, når Atlético Madrid denne gang gæster Dortmund. Med en forrygende 4-0 sejr til Dortmund i sidste kamp, har Atlético i dén grad noget de skal bevise i det kommende opgør. Indtil videre er Atlético da også storfavoritter i det kommende opgør, hvor det p.t vurderes at der er helt op til 54% chance for at sejren løber til spanierne.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Der er ikke længe til at de sortgule gæster Wanda Metropolitano. Og vi glæder os til – hvad der tegner til at blive – en af de mest spændende kampe, i dette års Champions League.

Dortmund har i de seneste mange kampe vist ekstrem styrke i deres angreb, og deres evne til at få hele holdet med op i offensiven, gør det til et spektakulært og frygtindgydende syn for ethvert forsvarende hold. På den anden side har Madrid på det seneste demonstreret et urokkeligt forsvar der, med den rette forberedelse, muligvis vil kunne stikke en kæp i hjulet på målbomberne fra Dortmund.

I øjeblikket vil det umiddelbart blive set som en sikker satsning, hvis man smider penge på at første mål går til Dortmund. De seneste kampe Dortmund har spillet, har været med rigeligt med mål fra de sortgule, og det bliver spændende at se hvad denne kamp kommer til at ende ud i.

En af Dortmunds største styrker lige p.t. er at deres angreb er ekstremt varieret. Det er ikke et angreb der er bundet op omkring én stjernespiller, men snarere en fælles front, der sammen skaber vinderchancer fra alle fronter. Dette skaber et ekstremt voldsomt angreb, og kan sætte selv de mest erfarne forsvarsspillere under pres.

Vores tip

Selv med hjemmebanefordel kommer der til at blive svært for Atlético Madrid, at få lukket ned for målmaskinen fra Dortmund. Vores bedste bud er umiddelbart, at denne kamp kommer til at ende 1-0 til Dortmund.

Vind dobbelt på Champions League med 888sport her

Atlético Madrid nyheder

Atlético ser umiddelbart ud til at være i vanskeligheder. De slog Sant Andreu, men kun med 1-0. Det er ikke en specielt god sejr, taget i betragtning, at deres næste opgør er mod bundesligaens #1.

Dortmund nyheder

Rygterne går på, at Dortmund bejler til ungetalentet Phil Foden fra Manchester city. Den unge midtbanespiller vil blive et glimrende tillæg til en allerede ekstremt stærk offensiv bemanding, og der er ingen tvivl om, at Phil ville blive kickstartet i en sådan opstilling.

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold krydsede klinger, endte det i en storsejr for Dortmund, med 4-0 over spanierne. Med 1 mål scoret i første halvleg, 2 mål i 2. halvleg, og det sidste søm i kisten som blev leveret i overtid, er der ingen tvivl om at Dortmund var i topform.

Der var ingen tvivl om at Atlético’s forsvarslinje blev udsat for et fatalt kollaps i denne kamp, og det bliver afgørende at de kan få lukket ned for Dortmunds benhårde angreb, hvis de skal have en chance for at vende den tidligere kamps fiasko til en sejr.

Læs flere Champions League tips her…

Valencia vs. Young Boys

Tottenham vs. PSV Eindhoven

Reklame

Atlético Madrid vs Dortmund odds og spilforslag