via EkstraBladet Rabatkoder

Atletico Madrid – Monaco | Kan Atletico sikre sig videre avancement i gruppen?

28. november 2018 18:55 Estadio Wanda Metropolitano
Atletico Madrid V Monaco

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
UVVUVV
Sidste 6 kampe
VTTTUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 17:08

Atletico Madrid - Monaco optakt

Denne kamp i den 5. runde af UEFA Champions League byder på Atletico Madrid, der hjemme tager imod det franske hold fra Monaco.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Atletico kommer til denne kamp efter at have fået en imponerende 2-0 sejr senest imod Dortmund, hvor de viste deres sædvanlige høje defensive niveau. De kan med en sejr imod et kriseramt Monaco hold, sikre sig videre avancement i gruppen, hvilket må være en stor motivations faktor. De kommer fra en stærk kamp imod Barcelona hvor de fik et uheldigt 1-1 resultat, efter at have været foran det meste af kampen, uden deres to meget vigtige centrale forsvarsspillere Gimenez og Godin.

I Champions League har de set meget imponerende ud, på trods af en enkelt kamp imod Dortmund hvor de tabte med hele 4-0. Atletico er et utroligt stærkt hjemmehold og i den hjemlige liga, har de kun lukket 4 mål ind.

Monaco kommer til kampen i stor krise. De ligger næstsidst i den franske liga, hvilket langt fra kan være tilfredsstillende og især ikke efter at de fik det franske ikon Thiery Henry som træner. I Champions League har det også set meget dårligt ud, hvor de kun har formået at få et enkelt point.

Det ser meget svært ud for Monaco i gruppen, og endda en 3. plads og Europa League ligner en umulig opgave. Deres sidste to kampe byder på Atletico og Dortmund, hvor de sandsynligvis skal have alle 6 point for at få 3. pladsen. Monaco har vanvittigt mange skader op til kampen, og det ville egentlig ikke undre mig hvis de allerede havde kastet håndklædet i ringen.

Jeg tror det bliver en kamp hvor Atletico vil gøre det de er bedst til. Spille meget påpasseligt og vente på de rigtige chancer. Atletico har muligvis verdens bedste defensiv, men pga. nogle skader til vigtige spillere, kan de måske få problemer.

Vores tip

Jeg ser kun denne kamp gå en vej, og det er til Atletico. De har et langt bedre hold end Monaco på samtlige positioner og jeg tror ikke at Monaco kommer til at få en chance. Monaco er meget kriseramt for tiden, og det virker ikke til en kamp hvor de kan få noget med hjem fra. Oddset på en ren Monaco sejr er ikke specielt stor, så man kan med fordel spille dem med handikap. Oddset på en ren Monaco sejr er set til odds 1,18.

Spil på kampen med op til 1000 kr. i startbonus hos Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Atletico –1
Uafgjort – 0
Monaco – 0
De to hold mødte hinanden i det første opgør hvor Atletico på udebane vandt 2-1.

Atletico nyheder

Atletico vil med sikkerhed være uden deres kaptajn Diego Godin der er ude med en lårskade, det er deres måske vigtigste mand, men de har vist bl.a. imod Barcelona at de sagtens kan klare sig uden ham. Yderligere i forsvaret er Gimenez og Juanfran tvivlsomme, som også er to meget vigtige spillere.
Derudover er bomberen Diego Costa tvivlsom med en fodskade. Costa er en meget vigtig spiller da ham og Griezmann har et godt samarbejde.

Monaco nyheder

Monaco kommer til denne kamp med en kæmpe skadesliste som består af hele 12 spillere. Følgende spillere er med garanti ude:
J. Ahoulu
K. N’doram
A. Toure
K. Gilik Rony Lopez
A. Traore
J. Mboula D. Sidibe

Se flere Champions League tips her…

Dortmund – Club Brugge

Napoli – Røde Stjerne

FC Porto – Schalke 04

Reklame

Atletico Madrid - Monaco odds og spilforslag