via EkstraBladet Rabatkoder

Atletico Madrid – Juventus | Holder Atleticos mur?

20. februar 2019 21:00 Estadio Wanda Metropolitano
Atletico Madrid V Juventus
TVVUVU
Sidste 6 kampe
UTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. februar 2019 @ 13:21

Atletico Madrid - Juventus optakt

Atletico Madrid tager hjemme imod Juventus d. 20. februar kl. 21.00. Atletico ligger nummer 2 i La Liga, mens Juventus ligger nummer 1 i Serie A. Atletico blev nummer 2 i gruppe A. Juventus vandt gruppe H.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Så ruller bolden for de allerbedste igen, og mange mener, at Champions League først for alvor starter med disse knald-eller-fald kampe. Atletico har en meget stærk defensiv, der sikrer et solidt grundlag for klubbens kamp mod titler. Træner Simeone er engageret i den stærke defensiv tilsat meget giftige angribere i front. Her er de dog tvunget lidt fremad for at få sikret sig et godt udgangspunkt til returmødet i Italien.

Juventus har Ronaldo. Han er tørstig efter at kunne løfte trofæet med de store ører igen i år, nu med sin nye klub. Juventus har dog i deres seneste kampe sløset lidt og det har modstanderne kunnet lugte og udnytte. Her vil Juventus sikkert spille meget henholdende og vente på en eventuel kontra, der kan vise sig at være guld værd.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Under 2,5 mål . Juventus kommer ikke for at spille skøn fodbold. De vil være lykkelige for et point eller et lille nederlag. Atletico har deres styrke i forsvaret, så det bliver en tæt affære.

Seneste indbyrdes kampe

Atletico: 1
Uafgjorte: 1
Juventus: 0

Holdene spillede sidst 1-0 i Madrid.

Atletico Madrid nyheder

Diego Costa – tåskade
Stefan Savic – haseskade

Juventus nyheder

Andrea Barzagli – lårskade
Giorgio Chiellini – lægskade
Juan Cuadrado – forstuvet knæ

Reklame

Atletico Madrid - Juventus odds og spilforslag