via EkstraBladet Rabatkoder

ATLETICO MADRID – CLUB BRÜGGE | Løber Brügge panden mod muren?

3. oktober 2018 21:00 Estadio Wanda Metropolitano
Atletico Madrid V Club Brugge

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
TUVVVU
Sidste 6 kampe
VVTVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 3. oktober 2018 @ 10:38

ATLETICO – CLUB BRÜGGE optakt

Atletico tager imod Club Brügge hjemme på Estadio Wanda Metropolitano. Umiddelbart ligner det en sikker hjemmesejr, men gæsterne har ryggen imod muren og vil helt sikkert gå efter en overraskelse. Den gode indsats mod Dortmund har givet moral, om end de endte med at tabe. Atletico fik også styrket selvtilliden ved at vende kampen i Monaco til sejr.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Atletico kom fint igen i Monaco, hvor scoringer af Diego Costa og José Gimènes sikrede de tre point. De var endog i stand til at dominere deres modstander i en sådan grad, at de aldrig rigtig kom på skudhold. Det er den defensiv der skal lægge grunden til endnu et godt resultat imod Brügge.

Traditionen tro halter Atletico Madrid lidt efter førerholdene i La Liga tabellen. Lige så sikkert er det, at Atletico ikke er det mest scorende mandskab, men at deres forsvar til gengæld et af de bedste. Diego Simeone formår med andre ord at holde en stabilitet der er ganske imponerende.

Club Brügge måtte se sig slået af Dortmund i deres første gruppekamp. Med nederlaget på hjemmebane skal de nu ud og hente point på udebane hvis de skal videre i turneringen. Madrid er måske ikke det letteste sted at gøre dette, men hvis de går uimponeret til sagen og ikke har overdrevet respekt for modstanderen, kan det ikke udelukkes at de overrasker.

Hjemme i Belgien er Club Brügge ikke til at stoppe. Senest vandt de ude over Gent med 4-0, ikke mindst takket være et hattrick af brasilianeren Wesley. Brügge spiller offensivt og skaber altid mange chancer. Det bliver selvfølgelig ikke så let imod et forsvar af Atletico’s kaliber, og får de 2-3 skud inden for målrammen er det nok det.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Altletico har altid været et hold der lukker meget få mål ind. I sidste sæsons La Liga blev det under 0,6 per kamp, det bedste forsvar af alle. Til gengæld scorer de heller ikke mange mål selv, men de fordeler dem fornuftigt. Club Brügge scorer rigtig mange mål, men på udbane i Madrid kommer det ikke til at ske. Jeg tvivler på, at de kan overliste Jan Oblak i målet. Kan de selv holde nullet vil det være en succes.

Spil på denne kamp med en aktuel betting bonus. Se bonusser fra danske bookmakere her.

Få op til 1.000 kr. med Bwin her

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder.
ATLETICO: 0
Uafgjort: 0
CLUB BRÜGGE: 0

ATLETICO nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

En sejr og en uafgjort i de seneste kampe. Det blev 0-0 i gigantmødet mod Real Madrid, i en kamp hvor keeper Jan Oblak viste klassen.

CLUB BRÜGGE nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

Club Brügge blev slået ud af pokalturneringen af Deinze, tophold i 1. division. Senest blev det 4-0 over bysbørnene Cercle.

Reklame

ATLETICO - CLUB BRÜGGE odds og spilforslag