via EkstraBladet Rabatkoder

Atalanta – FC København: To tophold i kamp om Europa League gruppespillet

23. august 2018 20:00 Stadio Atleti Azzurri d’Italia
Atalanta V FC København
VVVVVV
Sidste 6 kampe
UVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Atalanta – FC København optakt

Denne 4. og sidste runde af Europa League kvalifikationen byder på det italienske hold Atalanta der på hjemmebane tager imod danske FC København.

Kom igang med betting – hent din startbonus her

Optakt og gratis betting tips

Atalanta kommer til denne kamp i fantastisk form. De vandt sæsonåbneren imod Frosinone med 4-0. I Europa League kvalifikationen er de kommet sikkert videre, først imod Sarajevo hvor de samlet vandt 10-2 og derefter imod H. Haifa hvor de samlet vandt 6-2. Ud af deres sidste 10 kampe har de vundet 9 af dem og spillet en uafgjort. Så det kan roligt siges at det er et ekstremt godt hold som FCK skal op imod, og det kan virke svært at se FC København videre. Hjemme i Atalanta spiller de fantastisk og har ikke tabt i de seneste 11 kampe. Både deres offensiv og defensiv virker til at være godt i spænd og generelt virker deres hold meget vel balanceret.

FC København er efter en lidt usikker start kommet rigtig godt i gang med sæsonen. Allerede nu ligner de en tidlig favorit til at tage det danske mesterskab, som mange egentlig ikke troede at de var i stand til efter deres skuffende sæson sidste år. Især den hjemvendte Dame N’Doye har virkelig fundet sit gamle niveau og leverer mål på stribe. Han og resten af holdet skal helt sikkert levere deres bedste hvis de skal have en chance for at komme videre imod et rigtig stærkt italiensk hold. En anden formstærk profil er Viktor Fischer. Mange var skeptiske overfor ham og om hvorvidt han var overvurderet, men han har virkeligt sat kritikkerne på plads, og har spillet fantastisk i de seneste par kampe.

Vores tip

FC København vil ikke satse alt hvad de har i denne kamp. FC København vil med garanti være meget tilfredse med et uafgjort resultat, da det ville give dem en fantastisk chance for at sende dem videre på hjemmebane. Med det sagt så tror jeg ikke at FC København kan holde stand imod et rigtig godt organiseret italiensk hold. Derfor tror jeg at Atalanta ender med at vinde kampen. Det er set til odds 1,48.

Spil på Superligaen med Betfair og få 1.000 kr. startbonus

Seneste indbyrdes kampe

Atalanta – 0
Uafgjort –0
FC København – 0
De to hold har aldrig mødt hinanden før. Så der er ikke noget man kan kigge på for at analysere match-uppen.

Atalanta nyheder

Atalanta har spillerne Josip Illicic (Infektion) og Marco Varnier (ukendt) skadet. Begge spillere har misset 5 kampe og regnes ikke med at være med imod FC København.

FC København nyheder

FC København har en enkelt skade i form af Jonas Wind der har en ukendt skade, men man forventer at han er tilbage sidst på måneden.

Du kunne også have interesse i disse Europa League tips…

Malmø FF – FC Midtjylland: Kan ulvene klare Pippi Langstrømpe

Genk – Brrøndby: Er der mere guld at hente for de gule?

 

Reklame

Atalanta - FCK odds