via EkstraBladet Rabatkoder

Arsenal – Leicester betting tips & optakt

22. oktober 2018 20:00 Emirates Stadium
Arsenal V Leicester City
VVVVVV
Sidste 6 kampe
TVUVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 10:58

Arsenal - Leicester optakt

Arsenal vil være ude efter den tiende sejr i træk i alle turneringer på Emirates Stadium mandag aften. De vil være oppe mod et meget svingende Leicester City-hold, hvor manager Claude Puel sikkert vil føle presset for en sejr, for at få Foxes-fansene tilbage på sin side.

Læs vores tip

Betting tips og optakt

Unai Emerys revolution er nu i fuld gang, hvor the Gunners er ubesejrede i ni kampe i alle turneringer. Arsenal ser ud til at have fundet rytmen igen, og det kom da også til udtryk i deres seneste Premier League-kamp på udebane mod Fulham. To mål af både Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang suppleret med et helt særlige mål fra Aaron Ramsey blev det til.

Waliserens mål var bestemt noget helt særligt, og det kan meget vel være, at der var tale om årets mål. Det understregede, hvordan Arsenal historisk er kendt for at spille med hurtig, attraktiv og flydende fodbold. Defensive angler har Arsenal dog stadig, så the Foxes hurtige angribere vil helt sikkert også komme til chancer.

Leicester City kan ikke rigtigt komme i gang med deres sæson. Endnu et nederlag i sidste runde mod Everton på King Power Stadium var en skuffende eftermiddag for hjemmepublikummet. Wes Morgan blev udvist for anden gang denne sæson efter at have pådraget sig to kyniske gule kort.

Fire nederlag og fire sejre indtil videre denne sæson ikke den ideelle start på sæsonen, som mange af supporterne forventede. Derfor er det ikke overraskende, at Claude Puel er blandt favoritterne hos spiludbyderne som den første træner, der må forlade trænerposten i utide. Puel vil håbe på, at han kan vende lykken, når hans hold besøger det mandskab, som ellers synes at være det bedst kørende i ligaen lige nu.

Vores tip

Det bør blive et underholdende opgør på the Emirates, og man bør spille på, at begge hold scorer, og at Arsenal vinder. Leicester vil give Arsenal-forsvaret problemer, men The Gunners ildkraft oppe foran vil bringe den samlede sejr og hive alle tre points i hus.  En Arsenal-sejr, hvor begge hold scorer, er set til odds 2.60 hos Betfair.

Hent Betfairs velkomsttilbud: 100% op til 1000kr. 

Indbyrdes opgør

Siden Leicesters oprykning til Premier League tilbage i 2014 har de to hold mødt hinanden otte gange. The Gunners har overlegne fem sejre, to opgør er endt uafgjort, og kun en sejr er gået til Leicester. The Foxes brød deres Arsenal-forbandelse sidste sæson, hvor de fik deres første sejr over Arsenal siden 1994. Jamie Vardy og Riyad Mahrez var blandt målscorerne i Arsene Wengers sidste kamp som træner i Premier League.

Arsenal holdnyheder

Arsenal stiller op uden et par af førsteholdsspillerne. Anfører Laurent Koscielny er stadig ude med en skade i akillessenen, og en anden forsvarsspiller, Carl Jenkinson, er ude med en ankelskade. Ligeledes er den græske forsvarer Konstantinos Mavropanos stadig ude med en lyskeskade, mens Petr Cech er ved at komme sig efter den skade i baglåret, som han pådrog sig i Europa League.

Leicester City holdnyheder

Gæsterne vil være uden deres anfører, eftersom Wes Morgan afsoner karantæne efter sit røde kort mod Everton. Han erstattes sandsynligvis af Jonny Evans. Den ellers indflydelsesrige kantspiller Demarai Grey går også glip af kampen på grund af en ankelskade, og endelig må den ellers trofaste midtbanespiller Matty James også se til fra tilskuerpladserne. 

Læs også…

Premier League: Chelsea – Manchester United

Reklame

Arsenal - Leicester odds