via EkstraBladet Rabatkoder

Argentina – Kroatien betting tips og optakt

21. juni 2018 20:00 Nisjnij Novgorod Stadion
Argentina V Kroatien
UVTVVU
Sidste 6 kampe
VVTVTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Argentina - Kroatien optakt

Argentina og Kroatien mødes ved VM i Rusland i sommer i en gentagelse af deres sammenstød fra finalen i 2008. Dengang vandt Argentina, men Kroatien vil føle sig sikre på at kunne hævne sig, da holdet rummer mange talenter. De to hold er favoritterne til at kvalificere sig fra gruppe D, og deres sammenstød kommer i anden runde af kampene i gruppen.

Gratis betting tips

Efter at have spillet en uforventet uafgjort mod Island, vil finalisterne fra 2014 gå målrettet efter at sikre deres første sejr i Rusland, når de møder Kroatien i gruppe D. Med store verdensstjerner på begge hold, kan denne kamp meget vel gå hen og blive en af turneringens mest spændende kampe til dato.

Efter at Argentina kun lige kvalificerede sig til VM på et hængende hår, er det snart ved at være på tide, at de viser hvad de duer til. Messi har heller ikke slået ordentligt igennem endnu, så der er også store forventninger til ham. Han vil nok gøre alt for at prøve at efterligne Ronaldo i kampen mod Spanien.

Stjerner som Luka Modric, Ivan Perisic og Ivan Raktic gør Kroatien til en af de største europæiske trusler ved VM i Rusland. Argentina ved, at de skal spille deres aller bedste i denne kamp, for at hente de tre vigtige point.

Vores tip

Med så mange store talenter samlet på samme bane, er vores tip til dette brag af en kamp, at spille på at begge hold scorer i løbet af de 90 minutter.

Seneste indbyrdes kampe

De to nationer har kun mødt fire gange, hvor Argentina to gange har vundet, og holdene har spillet uafgjort en enkelt gang. Det seneste møde mellem de to nationer var tilbage i 2014, hvor et straffespark til Lionel Messi i anden halvleg gav Argentina en 2-1 sejr på Upton Park i England. Kroatiens eneste succesoplevelse mod deres sydamerikanske rivaler var i 2006 i en venskabskamp.

Argentina nyheder

I kølvandet af skuffelsen mod Island, forventes træner Jorge Sampaoli at foretage visse ændringer i Argentinas startellever mod Kroatien, hvor Gonzalo Higuain og Christian Pavón forventes at starte presset.

Kroatien Nyheder

Kroatien vandt over Nigeria og der er derfor ingen umiddelbar grund til at ændre noget i Kroatiens startopstilling. Skulle træner Zlatko Dalić alligevel overveje at tilføje en ekstra spiller til midtbanen, ville det højst sandsnynligt blive Mateo Kovacic som førstevalg.

Reklame

Argentina - Kroatien odds og spilforslag