via EkstraBladet Rabatkoder

Argentina – Island betting tips og optakt

16. juni 2018 15:00 Spartak Stadion
Argentina V Island
VTVVUU
Sidste 6 kampe
UTTTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Argentina – Island betting tips og optakt

Spartak Stadion: Kapacitet 45,000

Argentina er mere opsat på at vinde dette VM end nogensinde før. De tidligere VM-slutrunder har været skuffende, og dette VM kan være den sidste slutrunde med Lionel Messi på sit allerbedste. Og især Messi har noget han skal bevise, efter at medierne har været efter ham for ikke at kunne præstere på samme niveau som Maradona for sit landshold.

Island derimod indtræder turneringen uden de helt store forhåbninger, da de er havnet i en svær gruppe, der bliver svær at komme videre fra. Men det islandske mandskab har tidligere leveret store overraskelser – senest til EM for to år siden, hvor de helt sensationelt slog England ud af turneringen og nåede kvartfinalen.

Argentina bliver spået som en af favoritterne til at løfte trofæet i år, mens Island skal være heldig at få et enkelt point ved denne slutrunde.
Denne kamp spilles i Gruppe D på Otkrytiye Arena d. 16. juni.

Vores tip

Argentina – Island (0-1) 1 @ odds 2.0 hos Danske Spil
Argentina kommer til dette VM opsat på at løfte trofæet. De har muligvis den bedste offensiv til dette VM med både Messi, Aguero, Higuain, Dybala og Di Maria. For at sætte deres offensiv i perspektiv, var der ikke plads til Mauro Icardi fra Inter i truppen.

Island har tidligere levet på deres defensive kræfter, men mod så kæmpestore stjerner ser jeg ikke de har en chance for at holde stand i 90 minutter. Offensivt har Island ikke meget at komme med, så på trods af en relativ svag defensiv fra Argentinas side, ville jeg blive meget overrasket over hvis Island skulle få et mål.
Tidligere på måneden spillede Island en venskabskamp mod Ghana som endte 2-2, hvor de virkede meget svage defensivt. Vores tip til denne kamp lyder på at Argentina vinder med mindst 2 mål og et tip kan se sådan ud: Argentina – Island (0-1) 1.

Seneste indbyrdes kampe

De to lande har aldrig tidligere mødt hinanden.

Argentina nyheder

Marcos Rojo har været ude med en længere skade, men det meldes ud at han burde være klar i løbet af slutrunden. Om det bliver fra start mod Island, vides dog endnu ikke. Den faste midtbanespiller Lucas Biglia så tvivlsom ud før VM, men ser nu ud til at være blevet kampklar. Udover dette har Argentina ingen skader og burde stille med stærkeste mandskab fra start.

Island nyheder

Kolbeinn Sigthorsson har været ude det meste af de sidste to år med en alvorlig knæskade. Han er blevet udtaget til VM-truppen, men det vides endnu ikke om han er klar. Islands klart vigtigste spiller, Gylfi Sigurdsson, er også lige kommet fra en skade og man er ikke sikker på han bliver 100% klar til første runde.

Argentinas hold

Målmænd: Willy Caballero / Franco Armani / Nahuel Guzman

Forsvar: Gabriel Mercado / Nicolas Otamendi / Marcos Rojo / Federico Fazio / Nicolas Taglafico / Javier Mascherano / Cristian Ansaldi / Marcos Acuna

Midtbane: Giovani Lo Celso / Ever Banega / Lucas Biglia / Manuel Lanzini / Eduardo Salvio / Cristian Pavon / Maximiliano Meza / Angel Di Maria

Angreb: Sergio Aguero / Lionel Messi / Paulo Dybala / Gonzalo Higuain

Islands hold

Målmænd: Hannes Thor Halldorsson / Runar Alex Runarsson / Frederik Schram

Forsvar: Kari Arnason / Ragnar Sigurdsson / Ari Freyr Skulason / Sverrir Ingi Ingason / Birkir Mar Saevarsson / Holmar Orn Eyjolfsson / Hordur Magnusson

Midtbane: Rurik Gislason / Johann Berg Gudmundsson / Emil Hallfredsson / Arnor Ingvi Traustason / Olafur Ingi Skulason / Samuel Fridjonsson / Gylfi Sigurdsson / Aron Gunnarsson / Birkir Bjarnason

Angreb: Alfred Finnbogason / Jon Dadi Bodvarsson / Bjorn Bergmann Sigurdarson / Albert Gudmundsson

Reklame

Argentina - Island odds og spilforslag