via EkstraBladet Rabatkoder

Argentina – Haiti betting tips og optakt

30. maj 2018 1:00 La Bombonera
Argentina V Haiti
TVVUUU
Sidste 6 kampe
TVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Argentina - Haiti Betting Tips

Argentina varmer op til VM ved at møde Haiti i en venskabskamp hjemme i Buenos Aires d. 30. maj kl. 01.00. Det bliver en mulighed for Argentinas angribere til at få stillet skarpt på målet i den anden ende, da Haiti næppe udgør nogen trussel mod de stærke argentinere.

Optakt og gratis betting tips

Argentina har her en mulighed for at spille sit hold bedre sammen og få hilst på sit hjemmepublikum inden de rejser til Rusland. Forventningerne til Messi og Co. er enorme i det fodboldglade sydamerikanske land, og alt andet end en sejr her vil være en katastrofe.
Argentina har jo en stærk trup med mange gode boldspillere ud over Messi. Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Paulo Dybala og Angel di Maria ville mange landstrænere jo gerne kunne have rådet over.

Så er kampen også interessant ud fra den vinkel, at Danmark nok kommer til at møde netop Argentina, hvis vi bliver nummer to i vores pulje, hvilket er endnu en god grund til at se med denne sene nattetime.

Haiti er for de fleste af os dog totalt ukendte. På holdet vil man finde en midtbanespiller fra New England Revolution i USA ved navn Zachary Herivaux. Hans historie er, at han er født i Japan, men han har tilbragt sin ungdom i Brookline Massachusett USA. Hans far er fra Haiti og hans mor er fra Japan. Han valgte at stille op for Haiti for at følge i sin fodboldspillende fars fodspor. Pudsigt nok fik han sin debut mod netop Japan, hvor han stod for en assist i 3-3 kampen. Ellers rummer truppen ikke de store stjerner, i hvert fald ikke på vores breddegrader. Der er dog to spillere med fra Oldham i England og en yderligere fra New York Red Bulls.

Vores tip

Messi scorer

Jeg har en god fornemmelse af, at Messi gerne vil give en ordentlig hilsen til sine landsmænd hjemme i Argentina. Og hvad kunne være mere passende end et mål i kampen. Der må blive lavet en del frispark lige udenfor feltet, eller straffespark, hvis de gør det for sent. Derfor er det mit sikre bud på et spil til denne kamp. Odds foreligger ikke på nuværende tidspunkt, men tjek det ud inden kampstart.

Seneste indbyrdes kampe

Argentina har faktisk mødt Haiti to gange tidligere, senest i 2010 hvor de vandt 4-0.

  • Argentina: 2
  • Uafgjort: 0
  • Haiti: 0

Argentina nyheder

Førstemålmanden Sergio Romero er skadet og kommer ikke med til VM.

Haiti nyheder

Intet nyt.

Reklame

Argentina - Haiti odds og spilforslag

1 X 2
1 X 2