via EkstraBladet Rabatkoder

Ajax – Real Madrid | Real Madrid har fuld fokus på Champions League

13. februar 2019 21:00 Johan Cruijff Arena
Ajax V Real Madrid
TVUVTV
Sidste 6 kampe
TVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 11. februar 2019 @ 12:32

Ajax - Real Madrid optakt

Ajax har ikke de bedste erfaringer med Real Madrid, idet samtlige tidligere kampe er tabt. Endda tabt klart. Hjemme i Holland er Ajax, sammen med PSV, ganske suveræne. De fik dog en ordentlig lussing i lokalbraget mod Feyenoord, der tævede Ajax med hele 6-2. Selv om de senest vandt 6-0 over Venlo, er det lidt foruroligende at forsvaret kan kollapse på den måde.

Se vores tip

Real Madrid lider fortsat efter tabet af Ronaldo. Selv om Benzema og Bale scorer en del mål, er der bare ikke den samme træfsikkerhed i denne sæson. Med hele 8 point op til Barcelona er mesterskabet sikkert ikke inden for rækkevidde i år, men Real Madrid vil have pokaler og Champions League er derfor en god mulighed. Det må derfor forventes, at Santiago Solaris tropper kommer med fuld koncentration til dette opgør.

Optakt og gratis betting tips

Ajax fik endnu et slag over snuden i optakten til dette opgør, da de meget overraskende måtte se sig slået af Heracles. Trods et stort overtag i spil og chancer løb Heracles med en 1-0 sejr. Træner Erik ten Hag står af den grund med noget af en udfordring inden denne kamp mod Real Madrid. Hans hold har lukket usædvanligt mange mål ind på det seneste og nu er der tilsyneladende også indtruffet en måltørke.

Real Madrid har ikke haft det letteste program som optakt til dette opgør. Først var de en tur i Barcelona for at spille Copa Del Rey. Det blev en kamp hvor Real længe så ud til at kunne trække det længste strå, men de måtte til slut nøjes med 1-1. Det er dog stadig et godt udgangspunkt inden returkampen sidst på måneden. Senest spillede de lokalbraget mod Atletico, en kamp de vandt sikkert med 3-1. Der er dog ingen tvivl om, at de fik lov til at slide for det.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. Det er svært at finde noget Ajax kan bruge til at booste moralen med. Imod en modstander af Real Madrids kaliber er der ikke plads til at spille under niveau. Når vi ser på Dolberg og Schøne kontra Benzema og Bale, så virker det som en kamp mod overmagten for Ajax.

Seneste indbyrdes kampe

Real Madrid har vundet samtlige 6 Champions League opgør med Ajax, med en samlet målscore på 20-2.

AJAX: 0
Uafgjort: 0
REAL MADRID: 6

AJAX nyheder

Real Madrid har følgende spillere på skadeslisten: Franchu, Jesús Vallejo og Marcos Llorente.
Følgende spillere er tvivlsomme: Luca Zidane og Isco.

REAL MADRID nyheder

Ajax har følgende spillere på skadeslisten: Zakaria El Azzouzi, Hassane Bandé, Nicolas Tagliafico og Lisandro Magallan.

Reklame

No Title