via EkstraBladet Rabatkoder

Ajax – Juventus | Betting tips & optakt

10. april 2019 21:00 Johan Cruijff Arena
Ajax V Juventus
VVVVVT
Sidste 6 kampe
TVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 5. april 2019 @ 19:12

Ajax - Juventus optakt

Ajax leverede en formidabel indsats og spillede fejende flot fodbold den aften i Madrid hvor kongeklubben blev sendt ud af Champions League. Sejren på 4-1 gav genlyd i hele Europa om end der også var andre store præstationer i 1/8-finalernes returkampe. En af dem stod Juventus for, da de formåede at vende 0-2 i Madrid til samlet 3-2 mod Atletico.

Se vores tip

Det er dermed klart, at denne kamp står mellem to hold der ikke giver op på forhånd og ved hvordan man kommer igen efter et dårligt resultat. I Ajax har de travlt med at tale deres egne muligheder ned, men den hopper de næppe på i Juventus. Under alle omstændigheder skal Ajax bruge et bedre udgangspunkt efter denne kamp hvis de skal gøre sig håb om at nå semifinalen.

Optakt og gratis betting tips

Efter det fantastiske resultat i Madrid er presset på holdet ikke blevet mindre. De hollandske fans mener, at kan de slå Real Madrid kan de vel også slå Juventus. Den indstilling er absolut nødvendig hvis den mission skal lykkes, men det må ikke blive til overmod. Derfor melder Ajax sportsdirektør officielt ud, at det bliver meget svært at komme videre til semifinalen.

Hjemme i Æresdivisionen fortsætter parløbet med PSV i kampen om titlen. Senest blev det til et sjældent nederlag til AZ Alkmaar og dermed er afstanden nu 5 point op til rivalerne. Det bliver dermed svært for Ajax at vinde det første mesterskab i 5 år. Til gengæld er de i pokalfinalen mod Willem II, så chancen for en pokal er klart til stede.

Juventus, og i særdeleshed Christiano Ronaldo, gjorde det onde ved Atletico Madrid. Med tre scoringer sørgede han for, at Juventus er klar til mødet med Ajax. Allegris mandskab viste god moral og sad fra start til slut for de farlige chancer. Det var derfor fuldt fortjent, at Juventus sikrede sig den samlede sejr.

I Serie A tabte Juventus for første gang i denne sæson. Igen var det Genoa der drillede Den Gamle Dame, og det ser ud til at Juventus har et lille kompleks over for ellers upåagtede Genoa.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. Ajax bliver nødt til at holde gæsterne fra at score på udebane hvis drømmen skal gå i opfyldelse. Juventus vil sikkert være tilfredse med en kneben sejr eller en uafgjort, hvis de bare får scoret. Hjemme i Torino kan de sagtens lukke ned og spille til 0, hvis de på forhånd har fordelen af et udebanemål. Der er dog tilstrækkelig med kvalitet på holdet til at gå efter sejren og et enkelt mål på kontra vil sikkert være nok.

Seneste indbyrdes kampe

Ajax har ikke formået at slå Juventus i de fire foregående møder. Det blev 0-0 senest for ni år siden, men ellers er det blevet til tre knebne sejre til Juventus.
AJAX: 0
Uafgjort: 1
JUVENTUS: 3

AJAX nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

JUVENTUS nyheder

Christiano Ronaldo måtte gå ud med en forstrækning i Portugals kamp mod Serbien. Umiddelbart skulle han blive klar til dette opgør.

Reklame

Ajax - Juventus odds & spilforslag