via EkstraBladet Rabatkoder

Ajax – Benfica | Løber Benfica ind i en efterårsstorm?

23. oktober 2018 21:00 Johan Cruijff Arena
Ajax V Benfica
VVTVVV
Sidste 6 kampe
VTVUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 15:22

Ajax - Benfica optakt

Ajax tager imod Benfica på Johan Cruijff Arena i det der på forhånd ligner kampen om andenpladsen i gruppe E. I den strid tog Ajax et meget stort skridt ved at klare uafgjort i München. De har dermed et forspring på Benfica der næsten er nødt til at få point i denne kamp hvis de skal videre til knock-out kampene.

Se vores tip

Ajax har begge de danske stjerner Lasse Schöne og Kasper Dolberg til rådighed og der er stor sandsynlighed for, at de begge starter på banen. Benfica havde kursen mod en sikker sejr ude mod AEK, men grækerne fik hentet Benfica’s 2-0 føring. Det lykkedes dog for portugiserne at sikre de tre point. Skal de have noget ned hjem fra Amsterdam skal forsvaret være noget mere påpasseligt. Ajax er flittigt scorende og deres taktik er uden tvivl angreb fra første fløjt.

Optakt og gratis betting tips

Ajax Har gode muligheder for at spille sig videre fra gruppe E. De scorer flittigt og målene kommer fra alle rækker. Topscorer Klaas Jan Huntelaar blev sparet i den seneste kamp mod Heerenveen. Det var i stedet Lasse Schöne der åbnede scoringen med et mål efter bare tre minutter. Kasper Dolberg lukkede ballet med målet til 4-0. Erik ten Hag har spillerne der kan lægge pres på de fleste modstandere og samtidig også rigeligt med spillere der kan score når chancen byder sig.

Benfica ligger på 1. pladsen i Portugal. Det er helt efter bogen, for det er næsten lov på de kanter, at Benfica eller Porto vinder mesterskabet. Rui Vitoria råder over en trup med spillere fra et hav af nationer. Kun 10 spillere fra Portugal er til rådighed, men de to landsholds aktuelle topscorere, Pizzi og Rafa Silva, er begge fra Portugal.

Vores tip

Vores tip til kampen bliver spil på hjemmesejr. Ajax er fin form og selv om de halter lidt efter PSV i Æresdivisionen, er der ikke mange hold der for alvor truer dem. Kun 4 scoringer imod i 8 kampe vidner om et hold der kontrollerer og dominerer deres kampe. Det kommer de sikkert også til i dette opgør. Benfica holder ikke helt samme standard som Ajax og de kommer sikkert med et noget defensivt udtryk. De mangler desuden forsvarsspilleren Ruben Diaz. Den unge landsholdsspiller har lidt problemer med disciplinen.

888sport tilbud: Spil for 200 kr. og få 100 kr. til live-spil

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder.
AJAX: 0
Uafgjort: 0
BENFICA: 0

AJAX nyheder

Der er ikke melding om skader.
Kasper Dolberg har skrevet ny kontrakt med Ajax frem til 2022.

BENFICA nyheder

Der er ikke melding om skader.
Ruben Diaz er ude med karantæne.

Se flere Champions League tips her…

Champions League: Liverpool vs. Røde Stjerne Beograd

Champions League: Real Madrid vs. Viktoria Plzen

Champions League: FC Barcelona vs. Inter

Champions League: Roma vs. CSKA Moskva

Reklame

Ajax - Benfica odds og spilforslag