via EkstraBladet Rabatkoder

Ajax – FC Bayern München | Får Ajax endelig skovlen under Bayern?

12. december 2018 21:00 Johan Cruijff Arena
Ajax V FC Bayern München
VVVVVU
Sidste 6 kampe
VVVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 10. december 2018 @ 18:30

Kan Ajax holde Bayern München ude af målet i det kommende opgør på Amsterdam Arena?

Alt tyder på at det kommende opgør kommer til at ende i Bayern Münchens favør. Med oddsene imod sig, er der ingen tvivl om at hollænderne skal finde magien frem fra bagerste hylde, for at holde stand imod de fabelagtige Bayern München.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Det er ingen hemmelighed at Bayern München er favoritter i dette opgør. Dog har Ajax muligvis en smule ekstra motivation gemt i ærmet. Begge holdene er nemlig allerede kvalificeret til knockout runderne, men hvis Ajax hiver en sejr hjem imod Bayern München, kommer det til at blive deres første gruppsejr i over 20 år!

Vores tip

Tidligere har jeg rost Ajax igen og igen, for at de altid leverer fodbold i høj klasse, og altid har et moment af overraskelse med når de træder på grønsfæren. Jeg kan dog ikke ignorere at Bayern er et utroligt stærkt hold, og mit tip går derfor på en 1-måls sejr til Bayern i denne omgang.

Jeg ville ønske at jeg havde troen på at Ajax igen kan genfinde deres magi, og virkelig demonstrere deres evner på hjemmebanen. Det er dog en overflod af omstændigheder og statistik der er imod den hollandske klub, og derfor er det mest kvalificerede bud en sejr til Bayern her.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

De seneste tre kampe har været uden de store gevinster for Ajax. Det er blevet til en enkelt sejr til Bayern, men Ajax har dog formået at holde stand i 2 kampe indtil videre. Med dyrebare point på spil, bliver det spændende at se om Ajax kan overkomme deres dårlige odds, og rent faktisk få endnu en uafgjort hjem imod Bayern München – eller måske endda en sejr!

Ajax nyheder

I øjeblikket ser det ikke ud til at der kommer nogle slemme overraskelser fra Ajax’ lejr. Der er roligt over hele linjen, og uden nye sygemeldinger ser det ud til at holdet er til at regne med. Og det bliver nødvendigt, for kampen imod Bayern er allerede udsolgt – og i et sådan tempo, at det har fået klubben til at udstede en advarsel i pressen til billethajerne – noget der tyder på at denne kamp blev udsolgt på rekordtid!

Bayern nyheder

Please update header with away team name:
Bayern har for nylig haft god mulighed for at varme op til det kommende opgør imod Ajax, da de for nylig spillede imod nürnberg, og fik hevet en 3-0 sejr hjem. Her var det tydeligt at der var tale om et Bayern hold i absolut topform, der snart skal gæste Ajax!

Reklame

Ajax - FC Bayern odds og spilforslag