via EkstraBladet Rabatkoder

AGF- VENDSYSSEL: Kan de hvide fortsætte som ubesejret?

2. september 2018 18:00 Ceres Park
AGF V Vendsyssel FF
UUVUUV
Sidste 6 kampe
VTTUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 28. august 2018 @ 14:11

AGF – VENDSYSSEL optakt

AGF er fortsat ubesejret i denne sæson og de fik endda en sejr med hjem fra Hobro senest. Vendsyssel tabte hjemme til Brøndby og er kommet ned på jorden igen efter den flotte åbning på sæsonen. De spiller ganske underholdende fodbold og satser gerne offensivt, men det ender oftest med et knebent nederlag.

Leder du efter en bonus til at kickstarte din betting? Find den her!

Optakt og gratis betting tips

AGF kom på sejrskur med 2-0 ude over Hobro. Det var første gang i denne sæson at AGF formåede at score mere end et mål i en kamp. Det vil de sikkert gerne gøre til en vane, men det er den stærke defensiv der er basis for deres placering lige under toppen i Superligaen.

Hvis den status skal bevares kræver det sejr over Vendsyssel hjemme på Ceres Park. Det vil også være et krav for de entusiastiske fans, især efter den gode start holdet har fået. De lugter succes i Århus og omegn.

Vendsyssel må sande, at den gode start ikke rækker til mere end at holde behørig afstand til bunden. Selv om holdet spiller ud fra en positiv angrebsbaseret taktik, så scorer de ikke nok til at få point på kontoen. Det skyldes i høj grad, at de lukker mål ind i hver eneste kamp.

Træner Jens Askou vil fortsætte med at presse modstanderne, men det vil fortsat komme til at koste bagude så længe presset ikke kan holdes en hel kamp. Der kommer perioder hvor modstanderne tager teten og det er her det går galt for Vendsyssel. Den taktik kræver, at forsvaret får lukket af nå dampen går af angrebet.

Vores tip

Mit tip lyder på en sejr til AGF. Hjemmeholdet står solidt i forsvaret og vil kunne stå imod Vendsyssel uden de store problemer. Selv med deres offensive indstilling tror jeg ikke at gæsterne kommer på måltavlen i denne kamp. Godt hjulpet af de mange fans til at piske holdet fremad vil AGF vinde dette opgør, men forvent ikke et målorgie. Det er fortsat safety first for David Nielsen og hans tropper.

AGF vinder kan fås til odds 8.00 hos Betfair nu
1. Kun nye kunder, der tilmelder sig med promokoden ZFBJ4j. 2. Maks. 50 kr. vil kvalificere sig til kampagnen. 3. Kvalificerede spil skal spilles på sportsbook. 4. Multispil er ekskluderede. 5. Gyldighed: 90 dage. 6. Gennemspilning: 1 gang. 7. Min. odds 1.50. 8. Fulde vilkår og betingelser gælder.

Seneste indbyrdes kampe

AGF og VENDSYSSEL har mødt hinanden 6 gange tidligere. Vendsyssel har en enkelt sejr og den kom i det seneste møde. Det var dog i en venskabskamp i vinterpausen. I betydende kampe er AGF ubesejret.

AGF: 3
Uafgjort: 2
VENDSYSSEL: 1

AGF nyheder

Der er ingen meldinger om skader i truppen.

VENDSYSSEL nyheder

Vendsyssel har forstærket midtbanen med Mikkel Wohlgemuth, der kommer fra HB Køge. En fysisk stærk spiller på 23 år.

Reklame

AGF - VEN odds og spilforslag