via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – Vejle | Hvem kan blive ringere?

3. december 2018 19:00 Ceres Park
AGF V Vejle Boldklub
TTTTTU
Sidste 6 kampe
UTVTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 10:29

AGF - Vejle optakt

AGF tager hjemme imod Vejle d. 3. december kl. 19.00. AGF ligger nummer 11 i superligaen, mens Vejle ligger nummer 13 i superligaen. AGF tabte i sidste runde 1-2 hjemme mod Horsens. Vejle spillede 1-1 hjemme mod AaB.

Optakt og gratis betting tips

AGF fortsatte stimen af nederlag med et nederlag hjemme til naboerne fra syd, Horsens. Trods mange store chancer kunne de hviie ikke få dem ind over stregen. Der er gået bundhold i den – det er en indre tro på, at de ikke kan komme ud af hængedyndet. På et tidspunkt må selv David Nielsen have fået for lang snor. Her venter ærkerivalerne fra Vejle og kravet må være en sejr…

Vejle var glade for at have Mucolli med mod AaB, for han ramte kuglen med en energi, der kun kan kaldes beundringsværdigt. Perlen sikrede Vejle tiltrængte point i bunden. Her skal de så ud mod ærkefjenden fra nord, der heller ikke ligger så langt fra VB i tabellen. Tre points her og så ser verden ikke så sort ud mere for oprykkerne. Modsat er det også en kamp man bare ikke må tabe.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Begge hold scorer. De to hold besidder ikke en mur bagude og må ofte indkassere mål imod sig. Jeg tror det bliver en seværdig kamp med en masse mål fra begge sider.

Kom godt igang med op til 1000kr. i velkomstbonus hos Bwin

Seneste indbyrdes kampe

AGF: 4
Uafgjorte: 4
Vejle: 2

Den seneste kamp i Aarhus vandt AGF med hele 4-0.

AGF nyheder

Andre Riel – tvivlsom
Niklas Backman – hovedskade
Roman Mysak – fingerskade

Vejle nyheder

Gustaf Nilsson – tvivlsom
Imed Louati – tvivlsom

Se flere aktuelle Superliga tips her…

Randers – FC Midtjylland

Reklame

AGF - Vejle odds og spilforslag