via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – SønderjyskE | Betting tips og optakt

3. august 2018 18:00 Ceres Park
AGF V SønderjyskE
IUUVVU
Sidste 6 kampe
VUTTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

AGF - SJE optakt

AGF tager imod SønderjyskE hjemme på Ceres Park fredag d. 3. august kl.18.00. I skrivende stund er SønderjyskE placeret over AGF i tabellen, selvom AGF ikke har tabt en kamp endnu. Så man kan sige det er nummer 10 mod nummer 5, men AGF har kun spillet 2 kampe mod sønderjydernes 3. AGF spiller dog først mandag, så deres kamp kan jeg ikke have med her inden deadline.

Få velkomstbonus til Superligaen hos NordicBet

Optakt og gratis betting tips

AGF har stadig sin første sejr til gode efter to uafgjorte kamp. Spillet har dog været positivt og en del bedre end i sidste sæson. Amini er nu igen klar til at kunne gå ind og forstærke holdet efter en skade. David Nielsen virker som en, der har fået sat skik på det der nogle gange kunne ligne et galehus i Århus. Det er faktisk lidt af et svendestykke at få så meget ro på gymnastikforeningen, at det nu igen er fodbold man snakker om i klubben.

På banen virker Jakob Ankersen helt ustyrlig og får som regel puttet en kasse ind i alle sine kampe. Ja vist har han også mange afslutninger, men han viser en vilje til at ville vinde, og det smitter af på resten af holdet. Egentlig er Kasper Junker jo førsteangriberen i AGF, men han har endnu ikke kunnet få bolden i rusen. Det skal nok komme for han arbejder godt for holdet.

SønderjyskE kommer med selvtillid i bagagen efter deres første sejr i Superligaen mod Horsens. Der kom Mads Hvilsom og Mart Lieder omsider på tavlen for deres klub, så nu må de være fyldte med selvtillid. Selvom målene faldt forholdsvis sent i kampen, så var det nok til de tre point.

SønderjyskEs målmand Sebastian Mielitz havde nogle gode redninger, som holdt holdet inde i kampen på de afgørende tidspunkter. Så holdet må have følt det som oprejsning efter de satte en 2-0 føring over styr i Odense mod OB.

Nu bliver opgaven for sønderjyderne at få en sejr med hjem fra udebane, og den kunne sagtens komme her. Men AGF er også inde i en god rytme, så det tegner til et meget lige opgør her.

Vores tip

Det er en meget lige kamp vi kan vente os her. Så jeg kan sagtens se de to hold være glade for en deler her. Derfor bliver uafgjort kampens tip.
Find bonus og spil på uafgjort her

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
AGF: 3
Uafgjort: 4
SønderjyskE: 3

Seneste møde i Århus mellem de to klubber endte 2-2.

AGF Team nyheder

Kasper L. Jakobsen – skadet
Pierre Kanstrup – skadet

SønderjyskE Team nyheder

Intet nyt

Reklame

AGF - SJE odds og spilforslag