via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – Randers | Østjysk Lokalbrag

4. november 2018 16:30 Ceres Park
AGF V Randers FC

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
TUUUVT
Sidste 6 kampe
TVTUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 29. oktober 2018 @ 14:43

AGF - Randers optakt

AGF tager hjemme imod Randers d. 4. november kl. 16.30. AGF ligger nummer 7 i den danske superliga, mens Randers ligger nummer 11. AGF tabte 4-2 mod FCK i sidste runde. Randers tabte hjemme 0-2 mod Esbjerg.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

AGF spillede endnu engang en underholdende kamp hjemme mod AaB. Den kamp havde både et brændt straffespark, rødt kort og en masse mål. Der er altid fest, når AGF byder op til dans i Århus. Det er sjovt at se på for den neutrale tilskuer, og det er godt for superligaen generelt. Cheftræner David Nielsen vil nok ikke være tilfreds med det ene point igen igen. Det er vel bare så typisk AGF i denne sæson, at de spiller for fulde gardiner derudaf, men mangler lige evnen og kynismen til at lukke kampene af til tre points.

Randers kom også godt fra start i deres hjemmekamp mod SønderjyskE med et mål allerede efter 12 minutter. Randers havde også chancer til flere mål, men hver gang var der en sønderjysk spiller, som kom på tværs og fik afværget.

For at fuldende billedet af overlegenheden, var det også en Randers spiller, som spillede modstanderen fri til deres udligning. Historisk har Randers det meget godt med at spille mod AGF, så det skal nok blive et interessant opgør.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at begge hold scorer. AGF har det generelt svært mod Randers. Derfor tør jeg ikke spille på dem som vindere af kampen, for de spiller også mange kampe uafgjort. Randers får normalt også fundet vej til modstandernes netmasker, så det er et oplagt spil her.

Bliv klar til kampen med 1500kr startbonus fra Unibet

Seneste indbyrdes kampe

AGF: 1
Uafgjorte: 2
Randers: 7

Seneste møde mellem de to mandskaber i Århus endte 1-4.

AGF nyheder

Andre Riel – skadet
Niklas Backman – skadet
Roman Mysak – skadet finger

Randers nyheder

Jannik Skov Hansen – skadet
Joel Allansson – skadet
Marcus Mölvadgaard – rygskade

Reklame

AGF - Randers odds og spilforslag