via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – OB | OB kommer til at teste AGFs unge Forsvar. Klarer de presset?

11. marts 2019 19:00 Ceres Park
AGF V OB
VVVVTU
Sidste 6 kampe
UTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 6. marts 2019 @ 10:51

AGF - OB optakt

Det er ved at være nu eller aldrig for AGF. Skal de med i medaljespillet kan de ikke tillade sig at tabe mange flere point. Et nederlag til OB vil næsten gøre det umuligt for AGF. Omvendt vil en OB-sejr sende dem i medaljespillet, men afhængigt af de øvrige kampe kan uafgjort række langt. Det er en sikkerhed OB kan bruge til at spille afventende og vente til AGF blotter sig, for derefter at slå til.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

AGF var på sejrskurs i kampen mod Vendsyssel, men kort inde i anden halvleg gik det galt for Adama Guira. Han fik et gult kort for en alt for satset tackling og da lige før pausen havde fået sit første gule kort, var AGF i undertal det meste af anden halvleg. Det betød, at de kom under et heftigt pres fra hjemmeholdet og det endte logisk nok men en udligning til 2-2.

AGF er på trods af de to mistede point stadig med i kampen om en plads i medaljespillet. David Nielsen har store problemer med sit forsvar. Skader og karantæner tvang ham til at bruge de mere urutinerede kræfter i Hjørring. Det ændrer sig ikke stort til denne kamp hvor han stadig må se bort fra tre spillere.

OB tog sig kærligt af Brøndby hjemme i Odense og spillede sig dermed meget tæt på medaljespillet. Efter en lidt famlende start af fynboerne satte de sig fint på begivenhederne. Selv om modstanderen havde overvægt i spillet ude på banen kom de ikke til mange farlige chancer. OB var effektive på de muligheder de fik skabt og sejren kom aldrig i fare.

En sejr i denne kamp og pladsen i medaljespillet er sikret, men det er sandsynligt at mindre kan gøre det. Der er næppe tvivl om, at OB vil forsøge at udnytte de problemer AGF har i forsvaret. De komme til at lægge pres på de unge spillere, mens deres egen defensiv skal dæmme op for kontrastød.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. AGF er nærmest tvunget til at få point i denne kamp, og helst tre af slagsen. Ellers kan det blive meget svært at nå medaljespillet. De må derfor nødvendigvis satse offensivt på et tidspunkt, hvilket vil give OB mulighed for at komme frem og lægge pres på AGFs urutinerede forsvar. Hvor mange chancer det bliver til afhænger af hvor meget AGF satser, men OB viste effektivitet foran mål og styrke i defensiven senest. Derfor får de favoritværdigheden her.

Seneste indbyrdes kampe

Den første kamp i Odense endte 2-2. I Århus er resultaterne jævn fordelt, men oftest spiller de to hold målrige kampe mod hinanden.

AGF: 10
Uafgjort: 8
OB: 17

AGF nyheder

Niklas Backman er skadet og Frederik Tingager er tvivlsom.
Casper Højer Nielsen og Adama Guira sidder ude med karantæne.

Reklame

AGF - OB odds og spilforslag