via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – Horsens: Hvem regerer i Østjylland?

26. november 2018 19:00 Ceres Park
AGF V AC Horsens
TTTTUU
Sidste 6 kampe
UTTUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 14. november 2018 @ 10:04

AGF - AC Horsens optakt

AGF tager hjemme imod Horsens mandag d. 26. november kl. 19.00. AGF ligger nummer 11 i den danske superliga, mens Horsens ligger nummer 8. AGF tabte 2-0 ude mod Brøndby i sidste runde. Horsens spillede 1-1 hjemme mod SønderjyskE.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

AGF virker som et hold, der er gået helt i stå. Holdet har nu ikke vundet 6 kampe i træk i superligaen. Det som ellers startede så lovende for AGF er nu ved at smuldre. Det er måske tiden til at skulle indstille sig på, at man bare er et bundhold og få sat spillet noget mere defensivt op, så det kan ryste nogle points af sig på den lange bane. Det er bare ikke lige AGF’s selvopfattelse. Så de vil gå ud og underholde og tabe…

Horsens er ligesom en humlebi. Den ved ikke, at den ikke burde kunne flyve. Horsens spiller med enkle midler, og det ved alle og der forventes ikke mere. Nu er de så ved at kunne snige sig op i top-6 med en sejr her. I superligaen formår Horsens at lave mål i alle deres kampe. Primitivt eller ej, så giver det points i det lange løb, og det er jo det træneren er ansat til.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores under 2,5 mål. Det er ikke just de mest scorende hold, der løber sammen her mandag aften. Det lugter langt væk af få mål, så det sætter jeg min lid til.

Bet på kampen med 1500 kr. velkomstbonus fra Unibet

Seneste indbyrdes kampe

AGF: 3
Uafgjorte: 4
Horsens: 3

Seneste møde mellem de to mandskaber i Aarhus endte 1-2.

AGF nyheder

Andre Riel – skadet
Niklas Backman – skadet
Roman Mysak – skadet
Oscar Guardado – afsoner karantæne

Horsens nyheder

Sonni Nattestad – afsoner karantæne

Se flere Superliga tips lige her…

FC Nordsjælland – OB

Hobro – Randers

Vejle – AaB

Sønderjyske – Brøndby

Vendsyssel – Esbjerg

Reklame

AGF - Horsens odds og spilforslag