via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – FC København | Optakt og Betting Tips

19. august 2018 16:00 Ceres Park
AGF V FC København
UVUUUV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

AGF - FCK

AGF kommer på en svær opgave på Ceres Park når FCK kommer på besøg. Nok er AGF kommet hæderligt i gang med sæsonen og er ubesejret efter fem kampe. Det er dog kun blevet til en enkelt sejr og tre scorede mål. I den seneste kamp i Randers blev det 0-0 i lidt af en langgaber hvor ingen af mandskaberne turde gå efter alle tre point.

Prøv betting idag – find og sammenlign bookmaker her

Find og sammenlign betting bonusser her

AGF’s bedste våben har indtil nu været et solidt forsvar der kun har lukket to mål ind. Det bliver helt sikkert den hårdeste test for dem i denne kamp. FCK har siden åbningsnederlaget til AC Horsens ikke set sig tilbage.

Fire sejre, den seneste med 3-1 over Brøndby, er det blevet til. Ståle Solbakken har fået styr på tropperne og går benhårdt efter at generobre titlen som det bedste hold i kongeriget. Med selvtilliden i top og en imponerende statistik at støtte sig til, skal der meget til hvis AGF vil have point i denne kamp.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr til FCK. AGF er eneste ubesejrede hold i Superligaen, men de har også kun en enkelt sejr. De spiller ud fra en sikker defensiv og deres kampe er meget målfattige. Der er ingen tvivl om, at gæsterne har det stærkeste hold. Spørgsmålet er, om de kan få dirket AGF forsvaret op. Med en vigtig Europa League kamp i benene og efter den flotte sejr over ærkerivalerne fra Brøndby, er der risiko for at de tager lidt lettere på denne opgave. I hvert fald til at begynde med, for Ståle Solbakken tillader ikke at der bliver sløset med opgaven og kræver fuld koncentration. Det ligner en smal sejr til topholdet.

Få op til 1.000 kr velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

AGF: 3
Uafgjort: 12
FCK: 20

AGF er uden sejr over FCK i 21 opgør. De seneste otte kampe er vundet af FCK med en samlet målscore på 18-4.

AGF forventet startopstilling

Aleksandar Jovanovic, Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Casper Højer, Dino Mikanovic, Martin Spelmann, Bror Blume, Daniel Pedersen, Jens Stage, Jakob Ankersen, Mustapha Bundu

FCK forventet startopstilling

Stephan Andersen, Sotirios Papagiannopoulos, Nicolai Boilesen, Peter Ankersen, Michael Lüftner, Carlos Zeca, Ján Gregus, Robert Skov, Rasmus Falk, Kenan Kodro, Dame N’Doye

Reklame

AGF - FCK