via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – FC Midtjylland | AGF vil give alt for et point mod FCM

24. februar 2019 16:00 Ceres Park
AGF V FC Midtjylland
TVVVVV
Sidste 6 kampe
TVUUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. februar 2019 @ 16:56

AGF - FCM optakt

AGF er for alvor kommet med i kampen op en plads i slutspillet. Feltet er dog temmelig stort omkring stregen og hvert point er kostbart. Det problem har FCM ikke og de kan derfor i ro og mag pudse formen af til det bliver rigtig vigtigt. Der er dog ikke råd til unødige pointtab, hvis de skal holde trit med FCK i toppen af tabellen. Der er derfor lagt op til en kamp hvor hjemmeholdet har mest at vinde, men samtidig kan gæsterne ikke rigtig tåle at tabe.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

AGF er startet med to sikre sejre efter vinterpausen. Det bringer dem meget tæt på 6. pladsen og slutspillet, men det vil de helst ikke snakke for meget om endnu. Klogelig nok, vil David Nielsen fokusere på sit eget hold og deres præstation på banen. Selv om der ikke er den store hjælp at hente i statistikken, så kan AGF finde selvtillid i deres spil på hjemmebane. Kun to gange er de gået fra banen som tabere. Det skete i en dårlig periode tilbage i november. Siden har de vundet alle kampe.

FCM imponerede ikke i Hjørring og selv om de dominerede mod AaB var de heller ikke imponerende i den seneste kamp. Selv om de var foran 2-0, var der usikkerhed at spore efter AaB fik reduceret. Det lader til, at det kniber med skarpheden foran mål. De to nye forsvarsspillere Rafal Kurzawa og Manjrekar James har fortsat ikke fået debut for ulvene, om end sidstnævnte var på bænken mod AaB.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på uafgjort. Hjemme på Ceres Park er AGF ikke uvante med at spille uafgjort og de får som oftest point ud af deres anstrengelser. Det må der være gode muligheder for, at de også kan få i denne kamp. FCM er ikke oppe i højeste gear lige nu og da AGF har hårdt brug for point, ligner det en kamp der nemt kan ende uafgjort.

Seneste indbyrdes kampe

AGF klarede 0-0 i Herning da de to hold mødtes i første runde. Hjemme i Aarhus er det kun blevet til en enkelt sejr i de seneste 6 møder med FCM.

AGF: 8
Uafgjort: 7
FCM: 20

AGF nyheder

AGF har solgt den kroatiske forsvarsspiller Dino Mikanovic.
Frederik Tingager er knæskadet.

FCM nyheder

Det kommer bag på de fleste, at FCM har kontrakt med Paul Onuachu frem til sommeren 2020. Der er derfor ingen fare for, at han forsvinder lige med det samme.
Junior Brumado, Artem Dovbyk, Rasmus Nicolaisen og Zsolt Korcsmar er alle tvivlsomme.

Reklame

AGF - FCM odds og spilforslag