via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – Esbjerg | Holder Esbjerg fast i toppen?

8. februar 2019 19:00 Ceres Park
AGF V Esbjerg fB

Nye NordicBet kunder

RISIKOFRIT SPIL OP TIL 500 KR. + SPIL PÅ SUPERLIGA

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder med første indbetaling 2. Neteller og Skrill ekskluderet 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
VTVTTT
Sidste 6 kampe
VTTUTU
Udgivet d. Sidst opdateret 29. januar 2019 @ 16:35

AGF - Esbjerg optakt

AGF tager hjemme imod Esbjerg d. 8. februar kl. 19.00. AGF ligger nummer 10 i superligaen, mens Esbjerg ligger nummer 4. AGF vandt i sidste runde 1-0 hjemme mod Hobro. EFB vandt hjemme 3-0 mod Nordsjælland.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Så ruller bolden igen i Superligaen efter vinterpausen. Det giver altid lidt stive ben også selvom de fleste klubber har været på træningslejr i mere sommerlige klimaer. AGF har kun 4 points op til den eftertragtede plads i top-6. Og måske er det en god pejling at se, hvordan de klarer sig mod netop et holde fra den halvdel. Den skal vindes, hvis “de hvide” skal spise kirsebær med de store.

Esbjerg kan med en sejr gå forbi Brøndby og indtage 3. pladsen i rækken. Det ville være et drømmescenarie for oprykkerne fra Vestkysten. Omvendt kan et nederlag bringe dem nærmere de jagtende hold under dem i ligaen. Der ligger mange hold i det jagende felt. Kan de undgå de dumme udvisninger, som har været kendetegnet i deres kampe i efteråret, burde de kunne få point med herfra.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores under 2,5 mål. AGF er ikke ret farlige og Esbjerg er kloge i forsvaret. Efter vinterpausen plejer angriberne ikke at være så skarpe som længere henne i sæsonen.

Seneste indbyrdes kampe

AGF: 4

Uafgjorte: 4

Esbjerg: 2

Den seneste kamp i Aarhus endte 3-1.

AGF nyheder

Intet nyt

Esbjerg nyheder

Kristian Riis – skadet

Reklame

AGF - Esbjerg odds og spilforslag