via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – BRØNDBY | Hvad er der galt med Brøndby?

23. september 2018 18:00 Ceres Park
AGF V Brøndby IF
TVUVUU
Sidste 6 kampe
TUTVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 9:59

AGF - Brøndby optakt

AGF tager hjemme imod Brøndby søndag d. 23. september kl. 18.00. AGF ligger nummer 8 i den danske superliga, mens Brøndby ligger nummer 3. Det er to hold, som begge tabte i sidste runde, der skal forsøge at finde rytmen igen. Zorninger kan vel næppe klare et nederlag igen?

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

AGF kom fra Horsens uden points og måtte endda lide den tort at se Kasper Junker score det første mål for Horsens efter bare 11 minutter. Det må have gjort lidt ondt for aarhusianerne at se deres gamle holdkammerat scorer mod sin gamle klub. Frænde er frænde værst, som man siger. Amini fik rødt kort efter 72 minutter, og så var det op ad bakke for AGF. AGF’s målscorere var Mustafa Bundu og Casper Højer Nielsen.

Nu havde AGF ellers lige formået at vinde deres sidste to udekampe med 2-0. Det viser bare, hvor svært det er for et hold at få skabt en stime i superligaen. Heldigvis for os neutrale tilskuere giver netop denne uforudseenhed noget mere spænding i det hele. Eller kommer man jo aldrig på stadion, for det hele går jo som det plejer.

Nu må cheftræner David Nielsen bryde sit hoved med dels at få forsvaret til lukke bedre af, dels at finde en erstatning til Amini, der sikkert får et par dages karantæne for det røde kort. Det har han så en lille uge til at finde en løsning på, og måske er det godt for AGF netop at møde Brøndby på dette tidspunkt, for Brøndby vil være favoritter, og det kører ikke helt i olie for Brøndby pt.

Brøndby er uden sejr i en lille måned. Holdet har sidst vundet ude mod Vendsyssel d. 26. august. Det er en evighed, hvis man tænker på klubbens ambitionsniveau. Samtidig kan de se FCK er ved at skabe et hul til forfølgerne i superligaen. Det gør bare ekstra ondt.

Brøndby tabte med hele 2-4 til SønderjyskE på hjemmebanen. Det var ikke noget, der lover godt for fremtiden. Zorninger havde ellers forsikret, at de havde arbejdet meget med spillestilen i landskamppausen. Den pause var åbenbart ikke lang nok. Forsvaret omkring den meget svage Benedikt Röcker så meget vaklende ud. Angrebet virkede okay med Mukhtar som den gode skabende kraft. Nu er der ikke plads til flere fejltrin. Der skal tre points hjem fra Aarhus, hvis ikke der skal brede sig det der kaldes krisestemning i og omkring klubben fra Vestegnen.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der står uafgjort ved pausen. Jeg vil tro begge hold vil gribe denne dyst meget forsigtigt an. Begge hold har som sagt brug for at komme tilbage på ret kurs igen. De tænker, at et point er bedre end intet, og det vil præge kampen. Kommer der mål, sker det efter pausen.

Få op til 1000 kr startbonus med Jetbull

Seneste indbyrdes kampe

AGF: 2
Uafgjorte: 2
Brøndby: 6

Seneste møde mellem de to mandskaber i Aarhus vandt AGF med 2-0.

AGF nyheder

Mustafa Amini har karantæne i to kampe efter sit røde kort mod Horsens.

Brøndby nyheder

Kevin Mensah er fortsat ude med en knæskade

Reklame

No Title