via EkstraBladet Rabatkoder

AGF – AaB | Hvem bider sig fast i toppen?

21. oktober 2018 18:00 Ceres Park
AGF V AaB
UUVVTV
Sidste 6 kampe
TTVVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 20. oktober 2018 @ 12:20

AGF - AaB optakt

AGF tager hjemme imod AaB søndag d. 21. oktober kl. 18.00. AGF ligger nummer 5 i den danske superliga, mens AaB ligger nummer 3. AGF spillede 2-2 mod OB i sidste runde. AaB måtte hjemme se sig slået af Brøndby med 1-3.

Læs vores tip her

Optakt og gratis betting tips

AGF spillede en underholdende kamp ude mod OB og fik sig bragt foran med 2-0. Det er som bekendt den farligste føring i fodbold. Endnu engang måtte AGF nøjes med det ene point, selvom de egentlig spiller godt. Men superligaen er tæt os der er ingen lette kampe. AGF spillede dermed sin 8. kamp uafgjort ud af 12 mulige. Det er lidt af en bedrift.

AaB fik ikke sat flere søm i Brøndbys krise og måtte se sig passeret en gang på hver side af pauseteen. Så var kampen reelt lukket. Kun et lidt tyndt straffespark kunne sørge for at AaB kom på måltavlen. Dermed er de to seneste hjemmekampe tabt. Hvis AaB vil lege med i toppen er dette en kamp de gerne skal have fuldt udbytte af. FCK og FC Midtjylland ser ud til at have fået skabt et hul til de nærmeste forfølgere i rækken. Det kræver mere stabilitet at indlede jagten på de to udbrydere, end det AaB præsterer for tiden.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at AGF vinder kampen. AGF er meget svære at slå for tiden og har kun tabt en kamp ud af de seneste 6 kampe. Mange ender uafgjorte, men foran de begejstrede århusianere vil de sikkert byde nordjyderne op til dans og vise, at AGF i år hører til i toppen.

Se aktuelle betting tilbud her

Seneste indbyrdes kampe

OB: 3
Uafgjorte: 4
AGF: 3

Seneste møde mellem de to mandskaber i Århus endte 0-0.

AGF nyheder

Andre Riel – skadet
Bror Blume – skadet
Niklas Backman – skadet
Roman Mysak – skadet finger

AaB nyheder

Marco Ramkilde – fodskade
Wessam Abou Ali – skadet

Se flere Superliga tips her…

Superliga tip: Randers vs. SønderjyskE

Superliga tip: Brøndby vs. OB

Superliga tip: FC Nordsjælland vs. FC Midtjylland

Superliga tip: Vejle vs. FC København

Reklame

AGF - AaB odds og spilforslag