via EkstraBladet Rabatkoder

AEK Athen – FC Bayern München | Bayern har virkelig brug for en sejr

23. oktober 2018 18:55 Athens Olympiske Stadion
AEK Athen V FC Bayern München

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VTTVTU
Sidste 6 kampe
VVUTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 14:37

AEK Athen - FC Bayen München optakt

AEK Athen er udset til at være prügelknabe i gruppe E og foreløbig er det også det billede der tegner sig. Selv hjemme på Olympic Stadium måtte de se sig slået af Benfica der nok var den kamp de havde bedst mulighed for at vinde.

Se vores tip

Holdet har ikke de store stjerner og det er svært at få øje på den individualist der kan gøre en forskel. Bayern kom planmæssigt i gang med sæsonen med fire sejre på stribe, men kun 1 point i tre kampe har allerede skruet gevaldigt op for varmen i trænersædet. Niko Kovac har brug for en sejr til at skabe arbejdsro og det bliver derfor med fuld koncentration Bayern går til denne opgave. Der er simpelt hen et krav om mål fra Lewandowski og Müller.

Optakt og gratis betting tips

AEK var tilsyneladende ikke klar ved kampstart hjemme mod Benfica. I hvert fald var de bagude 0-2 allerede efter et kvartes spil. Kort før pausen fik AEK en livline i form af en udvisning til gæsternes midterforsvarer Ruben Dias. Det udnyttede AEK og efter godt et kvarter af anden halvleg havde Viktor Klonaridis udlignet. Trods overtallet formåede AEK dog ikke at få det spillemæssige overtag. Derfor var det logisk og helt retfærdigt, at Benfica sikrede sig sejren 3-2.

AEK er klart det svageste hold i gruppen og det bliver ikke nemt for dem at få point. Imod Bayern kommer de op imod en modstander der er mindst én klasse bedre end dem selv. For træner Marinos Ouzounidis bliver opgaven op til kampen at forberede holdets defensiv på det tryk de kommer ud for.

Bayern München har haft et par uger uden sejre. Den tyske sportspresse har ry for at være en smule hysteriske og de har da heller ikke svigtet denne gang. Tre kampe uden sejr og Nico Kovac er allerede fyret og halvdelen af spillerne solgt. Bayerns samlede ledelse med K-H Rummenigge i spidsen har følt sig nødsaget til at sætte en stopper for løjerne i pressen. Der er derfor et hold der har klubbens tillid med sig og det må give den ro der skal til for at yde en god præstation.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap udesejr (-1). FC Bayern er med garanti fuldt fokuseret på denne opgave. Der vil derfor ikke blive mulighed for AEK til at tage gæsterne på sengen. Jeg er overbevist om, at Lewandowski kommer på tavlen og et spil på Arjen Robben som målscorer er heller ikke helt skævt. (-1).

Unibet tilbud: Få pengene tilbage hvis der dømmes straffe

 

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder.
AEK: 0
Uafgjort: 0
BAYERN MÜNCHEN: 0

AEK nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

BAYERN MÜNCHEN nyheder

Franck Ribery sidder ude med rygproblemer.

Læs flere Champions League tips her…

Champions League: Liverpool vs. Røde Stjerne Beograd

Champions League: Real Madrid vs. Viktoria Plzen

Champions League: FC Barcelona vs. Inter

Reklame

AEK - FCB odds og spilforslag