via EkstraBladet Rabatkoder

AEK Athen – Ajax: Kan grækerne tage revanche?

27. november 2018 18:55 Athens Olympiske Stadion
AEK Athen V Ajax
IITTTT
Sidste 6 kampe
IIUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 8. november 2018 @ 17:50

AEK Athen - Ajax optakt

AEK lægger ikke umiddelbart op til et specielt imponerende Champions League i denne omgang. Uden en sejr kan det godt blive svært, at skulle stå imod Lucky Ajax på Athens Olympic Stadium. Ajax har vist sig fra deres bedste side på det seneste, hvor de uden tvivl har vist at de er meget mere end ”bare” en talentfabrik.

Få 1.000 kr. velkomstbonus med Bwin – klik her!

Ajax har indtil videre haft et ganske glimrende Champions League, og har kunnet holde fint stand imod andre store klubber i denne sæson. Det virker heller ikke til at de er underkuede på udebanen, så dette bliver i særdeleshed et ekstremt spændende opgør at følge med i.

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang Ajax og AEK skulle i arenaen sammen, endte det med en 3-0 sejr til Ajax. I denne kamp sad Ajax på 67% af boldbesiddelsen, og 6 skud på mål, hvoraf der blev leveret 3 scoringer af Nicolás Tagliafico i både ’46 og ’90. minut, og en enkelt succes fra Donny van de Beek i ’77 minut.

Imidlertid magtede AEK ikke at omvende nogle af deres chancer og skud til mål, så på trods af at de formåede at få 4 skud, var ingen af dem i nærheden af målet.