via EkstraBladet Rabatkoder

AEK Athen – Ajax: Kan grækerne tage revanche?

27. november 2018 18:55 Athens Olympiske Stadion
AEK Athen V Ajax
ITTUVV
Sidste 6 kampe
IVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. november 2018 @ 14:19

AEK Athen - Ajax optakt

AEK lægger ikke umiddelbart op til et specielt imponerende Champions League i denne omgang. Uden en sejr kan det godt blive svært, at skulle stå imod Lucky Ajax på Athens Olympic Stadium. Ajax har vist sig fra deres bedste side på det seneste, hvor de uden tvivl har vist at de er meget mere end ”bare” en talentfabrik.

Vores tip

Ajax har indtil videre haft et ganske glimrende Champions League, og har kunnet holde fint stand imod andre store klubber i denne sæson. Det virker heller ikke til at de er underkuede på udebanen, så dette bliver i særdeleshed et ekstremt spændende opgør at følge med i.

Optakt og gratis betting tips

I takt med at der sidste gang blev uddelt bøllebank til AEK fra Ajax’ side, er der al grund til at forvente endnu en sejr til Ajax i dette tilfælde. Igennem deres seneste kampe har Ajax vist ekstrem styrke over al forventning, og med evnen til både at lægge et fornuftigt angreb op, og rent faktisk også at eksekvere på disse angreb, så er der ingen tvivl om at de ligger lunt i svinget til også at snuppe denne sejr. Og ser man på diverse bookmakere, er der da heller ingen tvivl om hvem der igen hiver sejren hjem.

Vores tip

Ajax har haft muligheden for at lære om AEK’s forsvar og taktikker, og det er absolut ikke usandsynligt, at vi igen vil se en storstilet sejr fra Ajax. Taget i betragtning at kampens 3. mål kom i 90. minut, vil det dog være at gå efter en satsning. Jeg tror dog uden tvivl at på 2-0 til Ajax bør gå rent hjem.

Hent 1000kr i velkomstbonus med Bwin lige her

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang Ajax og AEK skulle i arenaen sammen, endte det med en 3-0 sejr til Ajax. I denne kamp sad Ajax på 67% af boldbesiddelsen, og 6 skud på mål, hvoraf der blev leveret 3 scoringer af Nicolás Tagliafico i både ’46 og ’90. minut, og en enkelt succes fra Donny van de Beek i ’77 minut.

Imidlertid magtede AEK ikke at omvende nogle af deres chancer og skud til mål, så på trods af at de formåede at få 4 skud, var ingen af dem i nærheden af målet.

AEK nyheder

Der er grund til at så tvivl om nogle af spillerne på AEK, og hvis man skal analysere deres seneste kampe, så har de ikke vist at de spiller som et hold. Senest var der splittelse, da Uros Cosic nærmest kostede AEK et mål imod Bayern München, da han lavede straffespark på Lewandowski, som prompte blev vekslet om til et mål.

Ajax nyheder

Det var ved at blive til noget af en gyser, da Ajax i deres opgør mod Benfica kunne have kostet dem deres ubesejrede status i Champions League. Der gik heller ikke længe før spekulanter vurderede at Andre Onana var ved at bukke under for presset, men heldigvis fik han kæmpet sig tilbage i målet, og med en scoring fra Ajax kunne de bibeholde en vigtig status. Som udgangspunkt er der ingen grund til bekymring over nogle af spillerne fra Ajax.

Læs flere aktuelle Champions League tips her…

Paris Saint Germain – Liverpool

FC Porto – Schalke 04

PSV – Barcelona

Tottenham – Inter

Reklame

AEK Athen - Ajax odds og spilforslag