via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – Vendsyssel | AaB møder holdet de ikke kan tabe til

28. oktober 2018 18:00 Aalborg Portland Park
AaB V Vendsyssel FF
UVVTTU
Sidste 6 kampe
UTVVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 26. oktober 2018 @ 11:22

AaB – Vendsyssel optakt

AaB tørster efterhånden efter en sejr i Superligaen. Det er efterhånden en måned siden de slog Hobro 5-0. Planen er, at det skal gå ud over Vendsyssel, der efter den gode start er gået noget i stå. Hjemme på Portland Park er der da også gode muligheder mod et hold der endnu ikke har slået AaB os som bestemt ikke er skræmmende på udebane.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

AaB skulle ud og vise noget efter landskampspausen, men det blev en helt anden kamp mod AGF end de havde forestillet sig. De fik nemlig Jores Okore udvist for en nødbremse efter en halv times spil. Det var derfor alligevel flot at AaB fik scoret to gange i Århus og dermed reddede det ene point med hjem.

AaB vil appellere udvisningen, idet de mener at Okore ikke var sidste mand og derfor ikke skulle hav haft det røde kort. Morten Wieghorst kan efter kampen takke keeper Jacob Rinne for det ene point. Keeperen tog straffesparket efter Okores nødbremse og i sidste minut havde han en fantastisk flot redning.

Vendsyssel spillede som vanligt en god gang optimistisk fodbold hjemme mod Horsens. Desværre formår holdet ikke at skabe de helt store målchancer og det udnytter modstanderne ofte til at sikre sig point. Det er som om, at Vendsyssel er blevet kigget ud efter deres flotte sæsonstart.

Især på udebane har Vendsyssel det rigtig svært. 4 point ud af 18 mulige viser tydelig hvorfor de ligger næstsidst i Superligaen. Træner Jens Askou er tilfreds med holdets vilje til at slås for hinanden. Det må altså være manglende kvaliteter der er skyld i holdets resultater.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. AaB har rigeligt med kvaliteter til at afvise Vendsyssel. Selv om holdet fra Hjørring kommer med en positiv indstilling og går til stålet, så kommer de ikke frem til mange chancer i denne kamp. Læg dertil AaB’s offensive kvaliteter og grunden for en sikker hjemmesejr er lagt.

NordicBet tilbud: Spil for 200 kr. og få et risikofrit spil til Superligaen

Eller hent en velkomstbonus fra en af de andre danske bookmakere her

Seneste indbyrdes kampe

AaB har et klart overtag i kampene med Vendsyssel. Kun et enkelt mål har AaB lukket ind.

AAB: 4
Uafgjort: 1
VENDSYSSEL: 0

AAB nyheder

Appellen af Jores Okore’s røde kort faldt ud til AaB’s fordel. Han slipper dermed for karantæne og er klar til denne kamp.

VENDSYSSEL nyheder

Vendsyssel har hyret Glen Riddersholm som ny sportsdirektør.

 

Læs flere Superliga tips her…

FC Midtjylland vs. Brøndby

FC København vs. AGF

Horsens vs. FC Nordsjælland

Randers vs. Esbjerg

Hobro vs. Vejle

Sønderjyske vs. OB

Reklame

AaB - Vendsyssel odds og spilforslag

1 X 2
1 X 2