via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – Vejle: Betting tips og optakt

17. september 2018 19:00 Aalborg Portland Park
AaB V Vejle Boldklub
TVVUTU
Sidste 6 kampe
UTUTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 13. september 2018 @ 10:11

AaB – VEJLE optakt

AaB er startet ganske fornuftigt og ligger lige under toppen i tabellen. Portland Park lægger græs til dette opgør med oprykkerne fra Vejle, der efter en flot start har fundet en mere realistisk position i Superligaen. Nu skal hårdt arbejde bringe dem videre op i tabellen.

Find en betting bonus til kampen her

Optakt og gratis betting tips

Der er aldrig de store armbevægelser omkring AaB, de flyver ligesom under radaren i deres eget rolige tempo. Måske lige undtaget Morten Wieghorst, der er en anelse træt af, at hans spillere ikke kan holde bolden i egne rækker. Noget der sikkert bliver trænet på i landsholdspausen.

Det kniber også lidt med scoringerne, 7 mål i 8 kampe er for lidt, men da forsvaret er rimelig solidt rækker det alligevel til en placering i nærhed af toppen af ligaen. Kan AaB finde skarpheden i de afslutninger de trods alt har en del af, vil de for alvor kunne blande sig i top-striden.

Vejle er kommet ned på jorden efter den flyvende start. Livet i Superligaen har fundet sin hverdag, hvor der skal kæmpes hårdt for hvert point. Det er nu at spillerne skal vise at de har kvaliteten til at være med på topplan. Umiddelbart ser det lidt tungt ud og der er meget at arbejde med for træner Adolfo Sormani.

Med blot en enkelt sejr er det tydeligt, at Vejle får det svært. Ikke bare i Aalborg, men i det hele taget. De vil gerne spille offensivt, men de lukker for mange mål ind til at det vil bringe dem op i tabellen.

Vores tip

Mit tip lyder spil på hjemmesejr. AaB spiller med et rigtig solidt forsvar og selv om de ikke scorer mange mål selv får de ofte hevet en sejr hjem. Med Lukas Andersen tilbage som en kreativ kraft på midtbanen er der håb for de fans der gerne ser deres hold score noget oftere. Chancerne er der helt sikkert.

Jeg har svært ved at finde noget som Vejle kan bruge som inspiration til point i denne kamp. De får ikke mange målchancer i Aalborg og deres forsvar kan næppe holde tæt i hele kampen.

Få 50 KR. TIL ET GRATIS DOBBELTSPIL med Betfair her

1. 18 år plus med bopæl i DK 2. Min indsats: 100kr. 3. Spilelt skal placeres på en dobbelt til min. odds 1.80 4. Cashed-out spil og live-spil tæller ikke 5. et spil per kunde 6. Regler & vilkår gælder

Seneste indbyrdes kampe

AaB og Vejle har som to gamle hæderkronede klubber en del opgør i bagagen. De fleste ligger bare tilbage til dengang Allan Simonsen og Ulrik Lefevre huserede i Vejle eller Peter Møller og Søren Frederiksen scorede målene i Aalborg.

AAB: 16
Uafgjort: 6
VEJLE: 11

AAB nyheder

Lukas Andersen er tilbage på AaB’s midtbane. Efter eget ønsker er han hentet på en lejeaftale med udsigt til en permanent transfer.

VEJLE nyheder

Vejle avancerede i Pokalturneringen, men måtte ud i forlænget spilletid mod Frem fra 2. division, før sejren på 4-3 var hjemme.

Reklame

AaB - Vejle odds og spilforslag