via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – SønderjyskE | Hvornår vinder Riddersholm?

22. februar 2019 19:00 Aalborg Portland Park
AaB V SønderjyskE
TVTVUU
Sidste 6 kampe
TTTUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 18. februar 2019 @ 17:48

AaB - SønderjyskE optakt

AaB tager hjemme imod SønderjyskE d. 22. februar kl. 19.00. AaB ligger nummer 10 i superligaen, mens SønderjyskE ligger nummer 11. AaB tabte i sidste runde 0-3 hjemme mod Randers. SønderjyskE tabte hjemme 0-2 til AGF.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

AaB fik en meget tandløs start på foråret med et klart nederlag hjemme mod Randers. Mandag aften har de så mødt Midtjylland ude. Selvom top 6 kun er tre points væk virker de ikke som en klub, der bliver klar til det. Det er holdet simpelt hen for svingende til. De er dog for gode til at skulle kunne komme i problemer med nedrykning.

Glen Riddersholm har endnu ikke smagt sejrens sødme for sin nye klub. Det skal være her, hvis klubben skal hæve sig lidt over de nederste klubber og indtage en fordel i slutspillet om nedrykningerne. Klubben når ikke i top 6. Lieder var et par skridt fra de helt store målchancer, og det er ham sønderjyderne skal hænge deres hat på, hvis bolden skal i mål. Lige nu er han bare ikke der, hvor det sner.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at begge hold scorer. Der skal nok falde mål i begge ender, for det er ikke noget betonforsvar, der kendetegner disse to hold. AaB skylder også snart en god kamp hjemme og finder helt sikkert vej til målet.

Seneste indbyrdes kampe

AaB: 5
Uafgjorte: 1
SønderjyskE: 4

Den seneste kamp i Aalborg endte 1-4.

AaB nyheder

Mathias Ross Jensen – skadet tvivlsom
Lucas Andersen – afsoner karantæne

SønderjyskE nyheder

Alexander Bah – brækket ankel
Niki Zimling – skadet
Kees Luijckx – afsoner karantæne

Reklame

AaB - SønderjyskE odds og spilforslag