via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – Randers | Superligaens dårligste hjemmehold kan vel ikke slå Randers?

10. februar 2019 14:00 Aalborg Portland Park
AaB V Randers FC
UUUVTV
Sidste 6 kampe
VUVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. februar 2019 @ 17:37

AaB - Randers optakt

AaB og Randers kommer til at kæmpe, bl.a. med hinanden, om en plads i slutspillet. Der er derfor lagt op til en ægte 6-point kamp her, for ingen af holdene kan rigtig tåle at tabe. Umiddelbart burde AaB stå stærkest inden kampen, men hjemmebanen har bestemt ikke været en fordel i efteråret.

Se vores tip

Randers har været mere stabile i deres præstationer og sluttede efteråret rigtig godt af. Det er derfor en helt åben kamp der skal spilles i Aalborg.

Optakt og gratis betting tips

AaB’s nye træner, Jacob Friis, havde ikke rigtig tid til at ændre meget i de få kampe han havde til rådighed inden pausen. De sluttede godt nok af med et par sejre på udebane, men de lukkede altså også fire mål ind hjemme imod Horsens. AaB har hidtil haft svært ved at gøre arbejdet færdigt og er faldet adskillige gange i slutningen af kampene. Det er den slags der ikke er råd til længere.

Randers har forstærket sig med tyske Björn Kopplin. Forsvarsspilleren er hentet i Brøndby, hvor han ikke fik meget spilletid. Det vil han sikkert få i Randers og han kan blive en afgørende brik i det puslespil der gerne skulle ende ud i et slutspil. Thomas Thomasberg har med 4 sejre i de sidste 6 kampe, haft noget positivt at arbejde med i pausen. Kan holdet bevare den optimisme ind i foråret er det ikke umuligt, at de sikrer sig en plads i den sjove ende af grundspillet.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap udesejr (+1). AaB har ikke vist noget der styrker troen på deres evner på hjemmebane. Der er ikke skat væsentlige ændringer i truppen, endnu i hvert fald. I denne kamp må de endvidere undvære et par spillere med karantæne. Randers har lidt mere at have optimismen i og selv om de sjældent vinder i Aalborg, er der en god mulighed denne gang. Derfor bliver anbefalingen et spil på, at hjemmeholdet ikke vinder.

Seneste indbyrdes kampe

AaB fører svagt i statistikken mod Randers, men de seneste 2 hjemmekampe er begge vundet. Sæsonens første kamp i Randers endte 2-2.

AAB: 16
Uafgjort: 12
RANDERS: 10

AAB nyheder

Kun et par spillere i udkanten af truppen er skiftet i pausen.

AaB har et par spillere i karantæne: Jores Okore og Oliver Abildgaard Nielsen

RANDERS nyheder

Der er ikke sket de store ændringer i truppen. Jonas Dakir bliver reservekeeper efter Frederik Due.

Randers har ingen skader i truppen

Reklame

AaB - Randers odds og spilforslag