via EkstraBladet Rabatkoder

AAB – OB | Er der et målorgie på vej?

30. september 2018 16:00 Aalborg Portland Park
AaB V OB
VUTUUV
Sidste 6 kampe
TUVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 26. september 2018 @ 14:27

AaB – OB optakt

AaB fik gang i målscoringen med 5-0 ude over Hobro. Der var bl.a. mål til de nye spillere Tom van Weert og Lucas Andersen. OB fik også hul på bylden med 4-0 over Horsens. Hvilket af holdene kan gentage den succes på Portland Park søndag eftermiddag?

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Hjemme på Portland Park håber AaBs fans på en gentagelse af præstationen i Hobro. Det bliver nok ikke så nemt da OB er et bedre hold end Hobro, men mindre kan nok også gøre det. Morten Wieghorst har, set ud fra den seneste kamp, rigeligt med offensive muligheder. Nu skal de så vise, at de kan levere en stribe stabile præstationer.

OB har ikke imponeret på udebane, kun en sejr og fire nederlag til hold der hører til i den bløde ende. Den enlige sejr kom imod oprykkerne fra Vejle. Seneste udekamp blev tabt 0-2 i Esbjerg, men OB leverede faktisk en ganske god præstation. De fik bare ikke udbytte af anstrengelserne. Det er netop der Jacob Michelsens udfordring ligger: af få spillerne til at udnytte deres chancer bedre.

I den seneste kamp blev det til en klar 4-0 sejr hjemme over Horsens. Det var ikke alene deres første hjemmesejr i denne sæson, men også mere end en fordobling af deres målscore foran egne fans. Det er et flot skridt fremad, men OB mangler altså at vise noget på udebane.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. AaB er måske ikke det mest stabile hold, men de er svære at slå i Aalborg. OB lukker i snit 2 mål ind i deres udekampe, og kan AaB fortsætte effektiviteten fra den seneste kamp, så ser det svært ud for OB. Skal de have point i denne kamp kræver det forbedring af både forsvar og angreb. Det tror jeg er for stor en mundfuld og en lille sejr til AaB er mest sandsynligt.

Spil på kampen med en betting bonus. Find en oversigt over aktuelle bonusser her.

Få op til 1.000 kr at spille for med Jetbull

Seneste indbyrdes kampe

AaB og OB har fordelt sejrene ganske pænt imellem dem i de 42 kampe de har spillet. Det er værd at bemærke, at AaB kun har en enkelt sejr i de sidste 10 opgør. OB har 5 sejre og tre af dem i Aalborg.

AAB: 15
Uafgjort: 12
OB: 15

AAB nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller karantæner. Opdateres…

OB nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller karantæner. Opdateres…

Reklame

AaB - OB odds og spilforslag