via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – AC Horsens | Kommer AaB i gang på hjemmebane og giver Horsens endnu en lektion?

9. december 2018 14:00 Aalborg Portland Park
AaB V AC Horsens
TVUUUV
Sidste 6 kampe
UTTUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 11:58

AaB og Horsens ligger begge midt i det store midterfelt og ser ud til at skulle kæmpe med hinanden om en plads i slutspillet. Kampen gælder derfor om mere end de tre point, nemlig om hvem der kan sikre sig det psykologiske overtag i de indbyrdes duel.

Se vores tip til kampen

Hjemme på Aalborg Portland Park er der stadig ikke tegn på den store stabilitet, men måske trænerskiftet kan ændre på det. Horsens er fortsat svingende på udebane, hvor det altid bliver enten eller. De har endnu ikke spillet uafgjort på fremmed græs.

Optakt og gratis betting tips

AaB fyrede Morten Wieghorst og indsatte Jacob Friis som træner inden kampen mod Esbjerg. Det gav en overraskende tydelig effekt, for AaB vandt overbevisende 4-1 på udebane over et hold der ellers har gjort det fint i denne sæson. Håbet i det nordjyske er, at denne effekt også giver udslag på hjemmebane, for det er nemlig her AaB mister alt for mange point.

Jacob Friis fortæller, at han især fokuserer på at få holdet til at præstere til slut i kampene, hvor mange point er blevet sat til. Spillerne er tilsyneladende fulde af optimisme og det bliver spændende at følge denne hjemmedebut for den nye træner.

Horsens havde e fornuftig mulighed for at skabe et resultat imod et FCK der få dage forinden havde tabt en vigtig Europa League kamp. Den mulighed fik keeper Matej Delac imidlertid hurtig ødelagt. Efter en god start missede han en clearing og ramte en modstander lige uden for feltet.

Frispark og rødt kort. Kevin Mendoza kom ind og hans første opgave var at pille bolden ud af netmaskerne da FCK scorede på frisparket. Derefter gik det helt galt for Horsens, der endte med at tabe hele 1-6.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. AaB kommer til denne kamp med nyfunden gejst og tro på bedre tider. Holdet spiller glimrende fodbold, men det har knebet med at omsætte taktik og spil til målchancer. De viste i Esbjerg, at det kan de sagtens finde ud af.

Horsens fik en lussing af FCK, men er også faldet noget i kvalitet på det seneste. Bortset fra sejren over AGF har der ikke været det store at juble over. I denne kamp er der alle muligheder for hjemmeholdet til at vise deres fans hvad de kan. Finder de takterne fra den seneste kamp igen, kan det blive en underholdende eftermiddag.

Spil på kampen med 1500 kr. i velkomstbonus med Unibet

Seneste indbyrdes kampe

AaB fører klart i statistikken mod Horsens og er således ubesejret i de seneste 7 hjemmekampe.

AAB: 13
Uafgjort: 14
HORSENS: 6

AAB nyheder

AaB har et par spillere tvivlsomme:
Marco Harboe Ramkilde og Mathias Ross Jensen

HORSENS nyheder

Målmand Matej Delac er ude med karantæne efter sin udvisning mod FCK.

Læs flere Superliga tips her…

FC Nordsjælland – AGF

Vejle – Brøndby

Vendsyssel – Randers

FC Midtjylland – OB

FCK – Esbjerg

Reklame

AaB - Horsens odds og spilforslag