via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – FCN | Høj intensitet garanteret på Portland Park

12. august 2018 14:00 Aalborg Portland Park
AaB V FC Nordsjælland
VTVVTT
Sidste 6 kampe
TUVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

AaB - FC Nordsjælland Betting Tips

AaB spiller hjemme i superligaen mod FC Nordsjælland søndag d. 12. august kl. 14.00. Det er ligaens nummer 3 mod nummer 7. Det burde garantere en god kamp med høj intensitet. Nordsjælland har dog i midtugen været en tur ude i Europa League Kval-kamp, så det skal man lige have i baghovedet, inden man sætter sit spil på kampen.

Snyd ikke dig selv for din velkomsbonus – find den her!

Optakt og gratis betting tips

AaB fik en smal sejr med hjem fra Vendsyssel, så nu kan de kalde sig Nordjyllands bedste hold. Her var det Kasper Risgaard, som fik bolden i nettet for AaB. Det var dog ikke et AaB hold, som udspillede oprykkerne, men for AaB handlede det vel mere om af få vasket pletten fra Parken og FCK væk. På den front kan cheftræner Morten Wieghorst kun være tilfreds, og her kommer så hans gamle hold fra Nordsjælland så på besøg i det nordjyske.

James Okore var naturligvis også glad for de tre point, men ikke mindre glad og stolt over, at forsvaret formåede at spille til 0, som han kaldte det. AaB har således fået den bedste start på Superligaen i 12 år og deler faktisk andenpladsen med FCK, men en dårligere målscore gør de ligger nummer tre. Der er dog kun et point op til førerholdet, så AaB kan bestemt kalde sig et tophold pt.

FC Nordsjælland har 4 dage inden turen til Ålborg taget imod Partizan Beograd. Det plejer at koste lidt point i superligaen, når man er ude i et europæisk eventyr. Sidste runde opgør i Brøndby kunne Nordsjælland sagtens være bekendt og måtte kun indkassere 2 mål, det sidste inde i overtiden faktisk. Cheftræner Kasper Hjulmand havde foretaget 5 ændringer på holdet i forhold til kampen mod AIK, og de kunne ses på de manglende mekanismer. Det var ikke meget de fik produceret af chancer, og de få, de fik, blev ikke udnyttet, og så kommer man sjældent fra Brøndby med points.

Mathias Jensen meldes også på vej til spansk fodbold, og han bliver ikke så nem at erstatte. Det er desværre vilkårene for mange af klubberne i superligaen, at de ikke har råd til at holde på de største profiler ret længe.

Nordsjælland tager således til Nordjylland med tankerne mange andre steder, og det kan være svært at holde fokus på superligaen. Traditionelt spiller de nogle tætte kampe i Aalborg, hvor de 3 seneste opgør er endt uafgjort.

Vores tip

Det bliver sikkert et defensivt Nordsjælland hold der stiller op i Aalborg, og de vil være meget glade for det ene point. AaB er heller ikke en tornado, når det gælder de forreste folk, så mit spil på kampen bliver et meget sikkert under 2,5 mål. Under 2,5 mål er set til odds 2,05 hos 888Sport.

Spil på under 2,5 mål med Betfair – find bonus her!

Seneste indbyrdes kampe

AaB: 3
Uafgjort: 3
FC Nordsjælland: 4

Seneste opgør i Aalborg endte 0-0 i maj måned.

AaB nyheder

Jakob Ahlmann Nielsen – skadet
Patrick Kristensen – skadet
Rasmus Würtz – skadet

FC Nordsjælland nyheder

Jonathan Amon – skadet
Mathias Jensen – rygskade
Ulrik Yttergård Jenssen – skadet

Reklame

AaB - FCN odds