via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – FCK | Er det et FCK med såret moral der møder op i Aalborg?

11. november 2018 16:00 Aalborg Portland Park
AaB V FC København
TTUTVT
Sidste 6 kampe
VTVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 14:55

AaB - FCK optakt

Hjemme på Aalborg Portland Park lykkedes det endelig for AaB at vinde igen. Det skete da Horsens blev sendt ud af pokalturneringen med 1-0. Ikke prangende, men en tiltrængt sejr efter en stribe kampe uden fuld gevinst. FCK måtte til gengæld lade livet i samme turnering til mestrene fra FCM. Ståle Solbakken var tvunget til at rotere kraftigt i truppen. Dette fordi FCK er inde i en periode med mange vigtige kampe. Det ser desværre for klubben ud til, at de efter exit i pokalturneringen også er på vej ud af Europa League.

Inden denne kamp i Aalborg skal FCK først møde Brøndby og siden til Prag for at spille en altafgørende kamp mod Slavia. Der kan derfor igen blive brug for nogle af reserverne til denne kamp.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

AaB kan stadig ikke vinde en fodboldkamp i Superligaen. Det er nu fem kampe i træk de er gået fra banen uden fuldt udbytte. De var tæt på i Farum mod FCN, men måtte nøjes med uafgjort efter en sen udligning fra hjemmeholdet. Morten Wieghorst er stadig tilfreds med spillet, men han kan bestemt ikke være tilfreds med udbyttet. Det er især på hjemmebane at der skal til at ske noget. Ellers vil AaB meget snart dumpe ned et sted i tabellen hvor det er mindre sjove at ligge.

FCK vandt 1-0 over Brøndby på et mål i overtiden. Det var ikke en kamp der vil over i historiebøgerne, men som altid var der god intensitet både på og uden for banen. Desværre også uden for stadion efter kampen. Matchvinder blev 19 årige Jonas Wind, der havde erstattet Viktor Fischer i truppen, og som kom på banen midt i anden halvleg. Mon ikke han får genvalg i den kommende tid.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. AaB er ikke nogen frygtindgydende modstander hjemme i Aalborg. I denne kamp kommer de ikke til at dominere og må således lukrere på de kontrachancer de vil få. Det bør være en overkommelig opgave for FCKs forsvar at holde ineffektive AaB fra fadet. FCK er selv skarpe foran mål og det er svært at se hvordan AaB skal forhindre Ståle Solbakkens mandskab i at få scoret mindst en gang. Det vil sikkert være tilstrækkeligt til at tage de tre point med hjem.

Boost dine Superliga kombispil her med Unibet

Seneste indbyrdes kampe

FCK har klar fordel i statistikken. De har kun et enkelt nederlag til AaB ide seneste 10 opgør.

AAB: 9
Uafgjort: 10
FCK: 28

AaB nyheder

Jacob Ahlmann har problemer med en lyskenskade og er derfor tvivlsom til dette opgør.

FCK nyheder

Michael Lüftner og Viktor Fischer er på skadeslisten.

Nicolai Boilesen fik en lårskade mod Slavia Prag og vender først tilbage efter denne kamp.

Læs flere Superliga tips her…

OB vs. Esbjerg

Brøndby – AGF

FC Midtjylland – Vejle

Reklame

AaB - FCK odds og spilforslag