via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – FC Midtjylland | Kan AaB slå de forsvarende mestre?

20. juli 2018 19:00 Aalborg Portland Park
AaB V FC Midtjylland
VTTTUV
Sidste 6 kampe
UTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

AaB tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland fredag d. 20. juli kl. 19.00 på hjemmebane. Der er ingen tvivl om, at nordjyderne gerne vil rykke lidt længere frem i bussen, hvis vi taler om at blive mellem de bedste hold i Danmark. I seneste sæson lukkede AaB kun 44 mål ind – sølle 5 mere end FC Midtjylland, men der var en forskel på hele 40 points, da sæsonen sluttede. Midtjyderne lavede til sammenligning mere end 40 mål flere end AaB. Så der er lang vej igen, men de vil da gerne starte denne sæson med at drille mestrene, hvis de kan.

I optakten har det været sådan lidt la-la for AaB, hvor de kun har formået at slå Randers. Ulvene derimod kan fremvise 2 sejre og senest en uafgjort mod det stærke hollandske hold AZ Alkmaar. AaB har heller ikke været ude og handle stort ind i sommerpausen, hvor de kun har hentet en spiller Bytyqi, som de havde lejet ud til Skive. FCM har derimod været ret heftigt involveret mange transfers i dette vindue, så der må være brug for en del navnelege på træningsbanen.

AaB fik en god start – måske lidt heldigt – på udebane mod Sønderjyske med 3 points, så de må være i rigtig godt humør her før mødet med mestrene.
FC Midtjylland måtte gå fra banen mod AGF uden at score, hvorfor de kun fik et point med fra åbningen. Når man så tillader sig at brænde et straffespark, kan man vist ikke sige andet end det var en off-day for dem. Det var i øvrigt første gang at Jakob Poulsen har brændt et straffespark – han har scoret på de 17 før denne.

Vores tip

Det gælder for Midtjylland om at komme tilbage på sporet og få hevet en sejr i land her. Ellers vil de få en meget skidt start på sæsonen. Midtjylland er det bedre end nordjyderne og bør kunne hente en sejr i land her. FC Midtjylland vinder kan findes til odds hos 2,00 hos Danske Spil.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:

AaB: 0
Uafgjort: 4
FC Midtjylland: 6

Seneste møde i Ålborg endte med 3-3 i april måned. AaB er således uden sejr mod midtjyderne i 10 kampe!

AaB team nyheder

Marco Ramkilde – fodskade.
Patrick Kristensen – ukendt.

FC Midtjylland Team nyheder

Kristian Riis – knæskade.
Rilwan Hassan – muskelskade.

Reklame

AaB - FCM odds og spilforslag