via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – Esbjerg: Skal Esbjerg have deres 3. Superliga-sejr i træk?

27. august 2018 19:00 Aalborg Portland Park
AaB V Esbjerg fB
UVVTVV
Sidste 6 kampe
VVUTTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

AAB – Esbjerg FB optakt

Denne kamp i den danske Superliga byder på 2. pladsen fra AAB der på hjemmebane tager imod 8. pladsen Esbjerg.

Lyst til at spille på denne kamp? Tjek de aktuelle betting tilbud ud først!

Optakt og gratis betting tips

AaB kommer til denne kamp efter at have fået en overraskende god start på sæsonen. De ligger på en delt førsteplads sammen med FCK med 13 point efter 6 kampe. Lidt overraskende er deres målscore også i forhold til at de ligger i toppen, den er nemlig på 5-5. Hvilket blot viser at de er gode til ikke at lukke mål ind, og har fået et par 1-0 sejre. En spiller, der har gjort det godt, er hjemvendte Kasper Kusk. Det ligner at han har fået kickstartet karrieren.

AaB har spillet to kampe på hjemmebanen i denne sæson, hvor de vandt 1-0 over FC Nordsjælland og overraskende 2-1 over mestrene fra FC Midtjylland.

Esbjerg fB kommer til denne kamp med masser af moral og god stemning. I seneste runde slog de Brøndby med en sen overtidsscoring på udebane. Kampen før det vandt de 1-0 over Sønderjyske. Dvs. at de har vundet to kampe i streg, noget som ikke mange havde forudset ville ske mange gange i løbet af sæsonen. Esbjerg lignede klart et af de hold, som skulle spille med om nedrykning, men de spiller godt lige pt. De skal fortsætte det gode niveau, hvis de vil holde sig væk fra stregen. Esbjerg fB er desværre ikke et godt udebanehold når de spiller i Superligaen.

Jeg mener, at det bliver en kamp, hvor AAB vil sætte sig på kampen fra start. Esbjerg vil formentlig benytte samme tilgang som i Brøndby kampen. De vil stille sig defensivt og håbe på et mål fra deres kontraspil.

Vores tip

Jeg mener at AaBs hold er flere niveauer over Esbjerg. At de derudover også spiller på en hjemmebane hvor de er rigtig godt kørende, så synes jeg det er svært at tale for andet end en sejr til AAB. Det er set til odds 1,80.

Lige nu får du fordoblet din gevinst på Superliga kombi-spil med Bwin. Klik her!

1. 18+ år, bosat i DK. 2. Tilmeld dig kampagnen. 3. Sæt et Pre-Match kombi-væddemål på Superligakampe med mindst 3 valg og min. odds 1.50/valg. 4. Hvis du har Nettogevinster, fordobles dette beløb op til 150 kr. 5. Regler & vilkår gælder.

Seneste indbyrdes kampe

AAB – 2
Uafgjort – 2
Esbjerg FB – 1

De to hold spiller generelt meget lige op, men det skal også ses i lyset af at niveauet mellem de to klubber i forhenværende sæsoner ikke var så forskelligt som de efter min mening er i denne sæson.

AAB nyheder

AAB mangler angrebsspilleren Marco Harboe Ramkilde der har været ude med en fodskade siden Januar men er eftersigende på vej tilbage. Derudover mangler de den erfarne midtbanespiller Rasmus Würtz, der er ude med en ukendt skade men også snart er tilbage.

Esbjerg FB nyheder

Esbjerg kommer til denne kamp uden Klaus Moesgaard der er ude med en korsbåndsskade. Derudover mangler de Kristian Dirks Riis der er ude med en knæskade. Ingen af de to spillere er fast inventar på holdet, så bør derfor ikke have en stor betydning. Til gengæld mangler de Rodolph Austin der også er ude med en knæskade, som har været en vigtig spiller.

Du kunne også have interesse i disse tips…

FC Midtjylland – Randers FC: Kampen om Midtjylland

Vendsyssel – Brøndby: Kan Brøndby vende skuden efter to nederlag i træk?

Fc Nordsjælland – Horsens: Tigrene står over for den gule fare

FCK – SønderjyskE: Bliver det a walk in the Park?

Vejle – OB: Er OB vågnet nu?

Reklame

AaB - EfB Odds