via EkstraBladet Rabatkoder

AaB – BRØNDBY | Er dette Brøndbys chance?

7. oktober 2018 18:00 Aalborg Portland Park
AaB V Brøndby IF
UTUUVT
Sidste 6 kampe
TUTTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 4. oktober 2018 @ 9:44

AaB – BRØNDBY optakt

Efter et par solide sejre faldt AaB tilbage til det, de er kendt for: Kampe med få scoringer. Hjemme på Aalborg Portland Park mod OB havde de meget svært ved at skabe reelle målchancer, de havde kun 2 forsøg inden for målrammen. Det vidner om, at når modstanderen er defensivt stærke, får AaB det svært.

Brøndby tabte igen. Denne gang var det Horsens, der tog alle tre point med hjem og Brøndby har nu fire kampe i streg uden sejr. De vil tale om krise, men der er ved at være langt op til toppen.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

AaB kan være svære at blive kloge på. Traditionelt er der ikke mange mål i deres kampe. Selv om de fandt vejen til netmaskerne og scorede 10 mål i 2 kampe, så var de tilbage i den vante gænge med 0-1 nederlaget til OB. De holder dog fast i 3. pladsen i Superligaen.

Her får AaB chancen mod et hold der slet ikke får det til at fungere lige nu. Det bør være en fordel for hjemmeholdet, at gæsterne spiller mere offensivt og ikke graver sig ned hvis de skulle komme foran. Spørgsmålet er så, om AaB kan spille sig frem til det antal målchancer der skal til.

Brøndby kan spille helt som vanligt i en halvleg for derefter at falde totalt fra hinanden i den næste. Det skete mod Horsens senest. Der skulle godt nok et selvmål til for hjælpe Horsens i gang, men Alexander Zorniger er nødt til at få styr på Brøndbys forsvar. De lukke ganske enkelt alt for mange mål ind.

Det er måske det rigtige tidspunkt at skulle til Aalborg på, al den stund at AaB er et hold hvor man ved hvad der kommer. Det vil sige, med mindre Morten Wieghorst har luret Brøndbys problemer og blæser til angreb for at tage modstanderen på sengen. Gør de det skal de lige huske at holde øje med Kamil Wilczek, topscorer i Superligaen med 9 mål.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på udesejr. Selvom Brøndby ikke har vundet i 4 kampe har spillet ikke været decideret dårligt. Ikke hele tiden i hvert fald. Fornemmelsen er, at der bare skal et godt resultat til for at trenden vender. Mod AaB er der en god chance for at hente 3 point med hjem til Vestegnen. Værterne er ikke effektive og skaber heller ikke ret mange farlige chancer. Jeg tror, at det er lige det Brøndby skal bruge for at komme i gang igen. Med Wilczek i målhumør holder AaB ikke stand og Brøndby kan gentage sejren fra sidst de gæstede Aalborg.

Vil du spille på denne kamp? Hent din bonus og kom godt igang her. 

Seneste indbyrdes kampe

Resultaterne i de 48 tidligere opgør er rimelig jævnt fordelt. Brøndby er ubesejret i de seneste 6 kampe mod AaB.

AAB: 18
Uafgjort: 17
BRØNDBY: 13

AAB nyheder

Der er ingen meldinger om skader hos AaB efter seneste kamp.

BRØNDBY nyheder

Brøndby har nogle spillere der er tvivlsomme til denne kamp. Kasper Fisker, Jens Martin Gammelby og Benedikt Röcker er alle småskadede og sad over mod Horsens.

Læs også tips til disse kampe…

Superliga: SønderjyskE – Vejle

Superliga: OB – AGF

 

Reklame

AaB - Brøndby odds og spilforslag