via EkstraBladet Rabatkoder

Arsenal – Tottenham | Betting tips & optakt

2. december 2018 15:05 Emirates Stadium
Arsenal V Tottenham
VVVUUV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 30. november 2018 @ 17:10

Arsenal – Tottenham optakt

Optakt til sæsonens første Nord London-derby mellem Arsenal og Tottenham i Premier League. Kampen finder sted på Arsenals hjemmebane – Emirates Stadium søndag d. 2. devember kl. 15.05 dansk tid.

Se vores tip til kampen

Gratis betting tips

Arsenal viser tegn på opsving og ser ud til at være i en stærk position forud for sæsonens første Nordlondon-Derby. Unai Emery havde den luksus at kunne hvile sine stjernespillere til Europa League kampen i Ukraine. Selvom flere stille sprøgsmål ved Emerys beslutning om en høj defensiv linje, må Arsenal siges at have svaret de fleste kritikere igen med et fremragende stykke fodbold.

Bliv klar til at spille på kampen med en af de mange betting bonusser – find dem her!

Pierre-Emerick Aubameyang har været en af Premier Leagues topscorere denne sæson. Den 29-årige har præsteret otte mål i ligaen. Men også Alexandre Lacazettes ævne til at holde på bolden i offensiven har været en afgørende successfaktor for Arsenal.

Tottenham er kommet op imod nogle hårde modstandere denne gang. Men Mauricio Pochettino har på bedste vis formået at få sit hold ud af en ellers svær situation. Taktikken, som træneren gjorde brug af i kampen mod Chelsea sidste weekend, beviste Tottenhams evne til at dyste på niveau med selv de bedste hold i ligaen.

Harry Kane har været Tottenhams mest stabile spiller denne sæsons, hvor han indtil videre har stået for 7 liga mål.

Vores tip

Selvom der har været enkle målrige kampe i tidligere derbyer, har møderne på Emirates stadion tendens til at være fattige på mål. Arsenals returopgør der endte 5-2 mod Tottenham i 2012 er seneste kamp hvor dette derby har produceret over 3.5 mål. Arsenal har været noget tilbageholdende på måltavlen de sidste uger hvorfor vi satser på at der scores under 2,5 mål.

Spil på en sejr til Arsenal – bet 50 kr. vind 750 kr. med 888sport 

Spil på en sejr til Tottenham . bet 50 kr. vind 750 kr. med 888sport

Seneste indbyrdes kampe

I alt gennem tiden er det blevet til hele 195 møder mellem ærkerivalerne Tottenam og Arsenal. Af disse møder dominerer Arsenal med 81 sejre sammenlignet med Tottenhams 63 sejre. 51 opgør er endt i uafgjort.

 

Arsenal nyheder

Danny Welbeck er ude med en ankelskade. Nacho Monreal og Konstantinos Mavropanos er begge også ude med skader. Også Alexander Lacazette er tvivlsom med en lyskenskade.

Tottenham nyheder

Kieran Trippier er tvivlsom, eftersom han stadig er ved at komme sig fra sin lyskenskade. Moussa Dembeles ankelskade har holdt ham ude siden januar og Davinson Sanchez spås til at vende tilbage i slutningen af året efter en slem forstrækning. Hvornår Victor Wanyama forventes at være kommet over sin knæskade vides endnu ikke.