via EkstraBladet Rabatkoder
Ansvarsfraskrivelse: Dette er en nyhedsside med betting tips. Vi bliver ikke betalt for indholdet på denne side, men vi kan få provision, hvis du klikker på visse links og kuponer.

Champions League Betting Tips og Forudsigelser

Champions League er en af de mest populære og spændende fodboldturneringer i verden, og det er der gode grunde til. Det er nemlig kun de allerbedste hold fra de forskellige europæiske lande, der er med til at konkurrere i denne cup. Vores hold af eksperter står klar til at levere de seneste nyheder om Champions League samt give nogle kvalificerede betting tips til jer, der ønsker at spille på kampene. Hvem vinder den mest eftertragtede cup i fodbold? Hvem bliver indehaver af Den Gyldne Støvle? Følg med her på siden.

1 2

Champions League Hall of Fame | Tidligere vindere

Real Madrid er de overlegne mestre hvad angår Champions League. Hele 13 gange har den spanske storklub stået med trofæet i hånden. Heraf de sidste 3 sæsoner i træk, hvilket aldrig er set før i ligaens historie. Men der er sket store forandringer i klubben op til 2018/19-sæsonen. Zinedine Zidane er stoppet og har overladt trænerposten til Julen Lopetegui og Cristiano Ronaldo har skfitet til Juventus. Alt kan altså ske denne sæson, hvilket gør den endnu mere spændende at følge og ikke mindst bette på, da der er gode odds at hente hos de danske bookmakere.

Klub CL titler
Real Madrid 13
AC Milan 7
Barcelona 5
Bayern Munich 5
Liverpool 5
Ajax 4
Inter Milan 3
Manchester United 3
Benfica 2
Juventus 2
Nottingham Forest 2
Porto 2
Aston Villa 1
Celtic 1
Chelsea 1
Red Star Belgrade 1
Borussia Dortmund 1
FCSB 1
Feyenoord 1
Hamburg 1
Marseille 1
PSV Eindhoven 1

Brug oversigten nedenfor til at danne dig et overblik over de tidligere vindere og brug den som udgangspunk til din betting. Tag også et kig på vores Champions League Vinder Tip og Champions League Topscorer Tip og bliv endnu bedre rustet til din Champions League betting sæson 2018/19.

Champions League Betting Tips

Der er nok at holde øje med i Champions League. I år er der flere Champions League-væddemål end nogensinde før. Det betyder, at det kan være svært at danne sig et overblik. Heldigvis har vores hold af eksperter styr på det hele og giver dig betting tips og optakter til de vigtigste Champions League kampe. Alt dette vil blive leveret til dig i god tid, så du kan placere dine væddemål på et fornuftigt grundlag og helt uden stress.

Andre Betting Tips

Meget af vores opmærksomhed kommer til at være rettet mod Champions League, men der er selvfølgelig også andre konkurrencer, som er nævneværdige. I Danmark er det især Superligaen der er i fokus, hvorfor du kan finde betting tips og optakter til de vigtigste Superliga opgør her. Men der er også stor interesse for Nations League der havde premiere i starten af September 2018. Her dyster de europæiske landshold om at kvalificere sig til EM 2020.

Samtidig dækker vi de største kampe fra den danske 1. division. Vi giver dig de seneste odds og bedste tips til, hvordan du kan placere dine væddemål med størst chance for gevinst. Vi vil give dig betting tips, optakt, nyheder og tage højde for alle relevante faktorer, inden kampen går i gang.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår er det bedst at placere sine Champions League væddemål?

Selvom det måske er svært at sige præcist, hvornår det er bedst at placere sine væddemål på Champions League, er der en tommelfingerregel, der er værd at huske på. Generelt ændrer oddsene sig ikke særlig meget inden kick-off, med mindre der sker nogle store ændringer i sammensætningen af holdene. Det betyder for dig som spiller på kampene, at du har god tid til at tjekke vores tips, inden det hele går løs.

Hvad er den bedste spilstrategi til Champions League?

Ligesom holdene i Champions League skal lægge en strategi for, hvordan de skal spille i kampene, er det vigtigt, at du som better også har en strategi. Der sker som sagt mange ting i løbet af kampene, og derfor er det vigtigt at holde sig til de aspekter, som man ved mest om. Når du spiller online, er det derfor en god idé først at læse vores tips, så du har den bedste chance for at vinde.

Hvilke forskellige typer væddemål tilbydes der til Champions League kampe?

Som nævnt er der flere slags væddemål, du kan placere på Champions League-kampe end nogensinde før. Du vil kunne spille på alt fra overordnede resultater helt ned til enkelte målscoringer. Når vi nærmer os knockout-fasen af Champions League, vil der være endnu flere typer af væddemål på tilbud, hvilket gør mulighederne stort set uendelige.

OP TIL 500 KR. EKSTRA I VELKOMSTBONUS!

Nye Betsafe kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Aktivering: 60 dage fra registrering 3. Min. indsats: 100 kr. 4. Max. bonus: 500 kr. 5. Omsætningskrav: 4 X på sport, min. odds 1.50 6. Systemvæddemål samt Neteller & Skrill ekskluderet 7. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 500 kr. i velkomstbonus

Nye Oddset kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye kunder 2. Min. indsats: 500 kr. 3. Omsætningskrav: 6X, min. odds: 1,50 4. Gennemspilskrav: inden 60 dage fra aktivering 5. Kun væddemål på Oddset 6. Regler og vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

Nye Bwin kunder
18+, spillemyndigheden.dk 1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Spil Nu