via EkstraBladet Rabatkoder

Viktor Axelsen vs. Kazumasa Sakai betting tips & optakt

17. oktober 2018 17:00 Odense Sports Park
Viktor Axelsen V Kazumasa Sakai

Nye Bwin kunder

Få 1000 kr. i velkomstbonus!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye DK kunder 2. Min. indsats: 100 kr. 3. Gennemspilning: 10 X 4. Min. odds: 1.70. 5. Skrill, Neteller & PaySafeCard ekskluderet 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 17. oktober 2018 @ 9:33

Optakt: Viktor Axelsen vs Kazumasa Sakai

Viktor Axelsen vs Kazumasa Sakai. Med disse ord byder vi velkommen til én af de mest spændende kampe i denne omgangs Denmark Open. Med henholdsvis en 3. placering på verdensranglisten til Axelsen, og en 31. plads til Sakai, burde det være nogle helt oplagte badminton odds vi får at se til denne herresingle kamp. Realiteten er imidlertid en anden end statistikkerne.

Gå til vores tip

Seneste indbyrdes kampe

For ser vi på de to spilleres interne historik, så har de af fem omgange duelleret på hver deres side af nettet. Første gang de mødtes var til Swiss Open i 2012, der resulterede i en storsejr til Viktor Axelsen. Deres næste opgør i 2013 under Yonex Sunrise Hong Kong Open resulterede også i en sejr til dansk favør.

Desværre så ophørte Axelsens sejrsrunde med denne kamp. De seneste 3 kampe har resulteret i sejre til Sakai. Den ene af disse sejre er dog – hvis ret skal være ret – en teknisk sejr da Axelsen blev skadet, og ikke kunne spille mod ham til Hong Kong Open i 2017. I det seneste opgør under Indonesia Masters i Januar, måtte danskeren igen udgå med en skade midt i 2. sæt, hvilket resulterede i endnu en sejr til Sakai.

Heldigvis melder danskeren at helbredet er hvor det skal være, og forhåbentlig kan vi forvente en storslået kamp når han møder Sakai. Interessant bliver det imidlertid at se hvordan han følger med japanerens tempo, der ofte har voldet Axelsen problemer. Der er ingen tvivl om at Axelsen rent teknisk er langt over Sakais niveau, men tempo har ofte vist sig som værende ét af de områder hvor Axelsen kan risikere sejren. Dette så vi også tilbage i Japan Open, hvor han lagde ud med et sublimt spil og overlegen teknisk formåen imod den forsvarende verdensmester Kento Momota, men desværre ikke kunne fastholde momentum ret længe i kampen.

Det bliver vigtigt for Axelsen at sikre sig en føring så hurtigt som muligt, for at han kan lade hans tekniske evner kompensere for hvad der mangler i tempo.

Denmark Open odds for Axelsen vs Sakai

Imidlertid ser det dog ud til at Sakai kan forvente modvind i opgøret – og masser af det. Oddsene hos bookmaker Betsafe giver nemlig pengene 7,9 gange igen ved en satsning på Sakai, hvorimod Axelsen ligger med en stabil 1.05 odds.

Her er der altså mulighed for at vinde en del penge, hvis det mod forventning skulle gå til Sakai – på trods af at det uden tvivl kan sammenlignes med højforræderi. Et brag af en kamp bliver det dog med garanti!

Vores Tip

Vores tip til dette opgør er at spille på den rigtige score. Her ligger oddsene nemlig lidt højere og det hele bliver derfor lidt mere spændende. En 2-1 sejr til Axelsen kan fås til odds 3.60 og en 2-0 sejr til 1.36 Hos NordicBet.

Hent en velkomsbtonus her inden du spiller på kampen

Reklame

Viktor Axelsen - Kazumasa Sakai odds