via EkstraBladet Rabatkoder

Viktor Axelsen – Anders Antonsen | Betting tips, odds & optakt

18. oktober 2018 15:10 Odense Sports Park
Viktor Axelsen V Anders Antonsen

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 18. oktober 2018 @ 13:39

Viktor Axelsen vandt gårsdagens matchup mod Sakai, og endda med overbevisende facon. Faktisk var der meget lidt at sætte en finger på i gårsdagens kamp, og Axelsen viste sig igen fra hans aller bedste side – en badmintonspiller i verdensklasse.

Se vores tip

Seneste indbyrdes kampe

Nu er tiden kommet, til at han skal møde en af hans landsmænd, i form af Anders Antonsen. De to har tidligere mødtes i 2017, hvor Anders Antonsen formåede at overraske stort set hele badmintonverden, da han slog Viktor Axelsen ud af EM finalen.

På dette tidspunkt lå Viktor på 2. pladsen på verdensranglisten, men den medvirkende faktor til Antonsens sejr, var hans aggressive spil. Han viste på én gang at han havde energien og viljen til at vinde, men også at han var modig nok til at gå op imod én af de absolut bedste i sporten, uden at ryste på hænderne.

Der er langt imellem de to spillere på verdensranglisten, men Antonsen har gang på gang vist sin viljestyrke og frygtløshed ved nettet. Her bliver det af højeste prioritet at høste af disse styrker, hvis han skal kunne slå Axelsen.

Denmark Open Odds 2018

Det er altid spændende med et dansk opgør på hjemmebane. Det er en mulighed for at kunne sammenligne vores spillere internt, og vil uden tvivl dele tilskuerrækkerne i to.
Nu bliver det spændende at se om Axelsen får revanche, i en kamp hvor han allerede er spået som favorit (selvom han dog også var dette til deres sidste opgør). Axelsen giver en stabil 1.22 odds, hvorimod der er lidt flere penge at hente på en sejr til Antonsen. En sejr til Antonsen giver pengene 3.80 gange igen hos bookmakerne.

Vores tip

Vi tror på, at denne kamp overrasker. Vi har set det før, og det kan ske igen. Vi better på, at der spilles 3 sæt og en sejr på 1-2 sejr til Anders Antonsen. Et spil på 3 sæt giver odds 2.24, og en 1-2 sejr til Antonsen giver hele 6.20 gange pengene igen. Samlet kan dette spil altså fås til odds 7.50, hvilket er mere end rimeligt efter vores vurdering.

Husk din NordicBet velkomstbonus inden du spiller

Reklame

Viktor Axelsen - Anders Antonsen odds