via EkstraBladet Rabatkoder

Conrad-Petersen/Kolding vs. Angriawan/Hardianto | Betting tips

17. oktober 2018 17:00 Odense Sports Park
Conrad-Petersen & Kolding V Angriawan & Hardianto

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
Udgivet d. Sidst opdateret 17. oktober 2018 @ 9:31

Conrad-Petsersen/Kolding vs. Angriawan/Hardianto: Optakt

Når Conrad-Petersen og Angriawan skal mødes til Danisa Denmark Open, bliver det uden tvivl en kamp i særklasse. De af os der har fulgt med i badminton odds, har med garanti også fulgt med i dette double-setup.

Vores tip

Denne kamp bliver et sandt festfyrværkeri. For på papiret bør Conrad-Petersen uden tvivl være storfavorit når vi taler om badminton odds, men historikken har dog vist sig anderledes. Som taget ud af den blå luft, formår Angriawan og Hardianto at udspille den erfarne Mads, og det interessante bliver helt klart at se om de formår at spille videre på denne bølge til Denmark Open, eller om Mads’ erfaring kan lukke ned for indoneserne.

Vi formoder at den indonesiske double har brugt de seneste par kampe til at spore sig ind på danskernes spilleteknik, og nu bliver det spændende at se om de kan få sat nok tempo på, til at fortsætte deres sejrsstribe.

Seneste indbyrdes kampe

På papiret lader det til at danskerne helt klart har det stærkeste hold. Og Mads Conrad-Petersen har da også utroligt mange sejre under bæltet efterhånden. Denne erfaring formåede han og Mads Pieler Kolding at udnytte til det første opgør imod Berry Angriawan og Hardianto til Yonex Sunrise Hong Kong Open i 2017, hvor de vandt overlegent efter to sæt. Her udviste danskerne et fantastisk overskud i kampens hede, og formåede at vinde flere indpas i løbet af kampens sæt imod indoneserne.

Måske var dette årsagen til, at deres næste opgør skulle blive så stor en overraskelse. Til Victor China Open i september, udviste Berry og Hardianto sublim styrke og godt med tempo, der i syvende og sidst sikrede dem sejren. Første sæt var et meget tæt opgør med 20-22 point, og på trods af at danskerne formåede at erobre 2. sæt, endte det med at Berry og Hardianto kunne hive sejren hjem efter et overbevisende 3. sæt.

Denmark Open 2018 odds

Alt i alt tyder det på et relativt lige opgør, og underholdning i verdensklasse, når Conrad-Petersen og Angriawan kolliderer denne gang. Der er dog en lille favør til dansk side, hvilket resulterer i at det kun giver pengene 1.28 gange igen, hvis sejren skulle gå til dansk side. Dette er dog én af de mere lige doubles der er på programmet i denne omgang, med 3.30 til Angriawan og Hardianto.

Vores tip

Vores tip bliver et spil på at Conrad-Petersen/kolding løber med sejren med en score på 2-0. Dette spil kan fås til odds 2.14 hos både Betsafe og NordicBet.

Hent Betsafe velkomstbonus
Hent NordicBet velkomstbonus

Reklame

Conrad-Petersen / Kolding vs. Angriwan / Hardianto odds